Jump to content

Vand licente CS:GO

nWo iQ

Recommended Posts

• Numele produsului: Licenta CS:GO

• Model: -

Starea produsului: Nou

Detalii despre produs: -

Preţ: 5 euro

Schimb pe (în cazul în care vreţi un schimb): Alte jocuri

Metoda de plată: Clienti / Transfer Bancar / Paypal

Imagini:http://imgur.com/h4r627g

Alte precizări: Am 20 de licente! O licenta se vinde la 5 euro bucata iar daca doriti sa achizitionati 2+ pretul este de 4 euro/licenta

@, 4 € vodafone merge?

Nu am ce sa fac cu cartela.

Nu am ce sa fac cu cartela.

Imi cer scuze, nu ma prea pricem in STEAM si am o intrebare. Eu imi fac cont Steam, iti dau 4 euro si tu imi trimeti jocul pe contul steam? Eu il pot descarca de acolo?

Imi cer scuze, nu ma prea pricem in STEAM si am o intrebare. Eu imi fac cont Steam, iti dau 4 euro si tu imi trimeti jocul pe contul steam? Eu il pot descarca de acolo?

Jocurile nu sunt pe gratis, CS:GO este 12$ el il da cu 4 euro deci mai ieftin decat pe steam :) .

Da, dupa ce primesc banii, tu primesti jocul in contul tau de steam si mai apoi iti poti downloada jocul.

Update: Posibilitatea de a cumpără cu iteme de Dota2 (doar în cazul în care văd ceva deosebit cum ar fi seturile rare sau curieri)

Am cumparat de la el, persoana de incredere. Multumesc mult pentru gift, recomand (rapid si sigur)

Distractie placuta!

Salut, nu ma pricep prea bine, trebuie sa imi fac un cont de STEAM? Si tu imi bagi jocu pe el de ex?. Da-mi un PM te rog!

Salut, nu ma pricep prea bine, trebuie sa imi fac un cont de STEAM? Si tu imi bagi jocu pe el de ex?. Da-mi un PM te rog!

Ti-am trimis PM

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.