Slwrafeaef Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 (edited) Nume: SlwrafeaefCe problema ai?: Vreau sa imi bag win7, dar vreau sa stiu daca imi merge samp pe un pc de ; 1gbram, 1024.0mb placa video, 2.01GhzO scurta descriere a situatiei:Screenshot:Alte precizari: - Edited March 21, 2014 by Slwrafeaef Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Vince Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Cu 1GB ram nu o sa iti mearga decat foarte greu, mai ia-ti niste ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Nu baga WIN7 daca ai doar 1GB. Ramai la XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slwrafeaef Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 Nu baga WIN7 daca ai doar 1GB. Ramai la XP. Nu pot ramane pe Win XP http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/end-support-help Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Bun, sa o luam altfel. Esti cu update-urile la zi? Ai windows xp cumparat? Cand patesti ceva ceri support la Microsoft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slwrafeaef Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 Bun, sa o luam altfel. Esti cu update-urile la zi? Ai windows xp cumparat? Cand patesti ceva ceri support la Microsoft? Nu, nu am update-urile la zi, nu-l am cumparat si nu, nu cer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Atunci va fi exact acelasi lucru ca si inainte. Cei de la Windows o sa inchida centrul de suport pentru XP si nu o sa mai faca update-uri.. Deci, pentru un utilizator de Windows piratat(ca majoritatea noastra) nu o sa fie nici o diferenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted March 25, 2014 Share Posted March 25, 2014 Ba iti merge singurul deazavantaj o sa ai ai la jocuri o sa ai ping foarte mare. Dar iti merge binisor cu 1GB, sa iti face treaba pe el, nu pentru jocuri. Daca vrei pentru jocuri, ramai la XP, este cel mai potrivit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0sminHerooo Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Windows 7 functioneaza pe minim 2GB Ram.Mai baga 1GB si incearca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Topic inactiv timp de 7 zile. Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts