Jump to content

Mass Effect 2

JustMed
 Share

Recommended Posts

Minimum System Requirements

• Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.8 GHz or AMD Equivalent
  • Memory: 1 GB for Windows XP/ 2 GB for Windows Vista/7
  • Hard Drive: 15 GB Free
  • Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 6800/ATI Radeon X1600)*
  • Sound Card: DirectX Compatible
  • DirectX: 9.0c
  • Keyboard and Mouse
  • DVD Rom Drive

La doi ani după ce Comandantul Shepard a oprit invazia Reapers ce doreau să distrugă viaţa organică, un nou inamic îşi face apariţia. La mariginile universului ceva răpeşte întregi colonii umane. Acum Shepard trebuie să lucreze cu Cerberus, o organizaţie fără milă ce vrea ca rasa umană să supravieţuiască, pentru a opri cel mai mare pericol cu care s-a întâlnit omenirea.

Shepard va trebui să adune cea mai puternică echipă din galaxie şi să preia comanda celei mai avansate nave construite vreodată. Chiar şi atunci, i s-a spus că e o misiune din care nu se va întoarce. Shepard vrea să le dovedească contrariul.

De la creatorii Star Wars Knights of the Old Republic, Dragon Age Origins şi Mass Effect vine a doua parte a trilogiei captivante.

Comandă o echipă de personaje uimitoare într-o misiune foarte periculoasă în colţurile universului.

Poţi importa salvările din primul joc Mass Effect pentru a continua povestea cu acel Comandant Shepard.

Te vei ascunde, vei da ordine şi vei utiliza peste 19 clase de arme, eliminându-ţi inamicii folosind un sistem de luptă nou şi îmbunătăţit.

Acum ai un nou sistem prin care poţi trage în puncte critice ale inamicilor, făcând membre să zboare şi capete să se rostogolească.

Vizitezi locaţii cunoscute precum Citadel şi vei merge în noi lumi pentru a salva omenirea.

Controlează conversaţia printr-un sistem îmbunătăţit de dialoguri unde poţi recurge chiar la intimidare şi violenţă fizică.

Jocul asta nu e sadic.

Jocul asta e jocul anului 2010. Indubitabil.

Singurele jocuri aparute pana acum care-i "pot sta in cale" sunt cele 2 PS3 exclusives, GoW3 si Heavy Rain. In rest..

Splinter Cell clar nu,orice shooter aparut clar nu,bs2 nu,nici chiar MAG,care daca ar fi fost aparut acuma jumate din populatia tanara a romaniei ar fi rupt tastaturile cu el.

Poveste impresionanta,grafica foarte buna, importatul caracterului din ME1,asamblarea echipei,iar actiunea de dimensiuni astroepice.. Totul este perfect la jocul asta. Eu cand l-am jucat am gasit doar un mic bug in care m-am blocat intr-un perete dintr-un oras.

Abia astept partea a 3a. In primele 2 zile de cand va aparea il voi termina cu siguranta.

Edited by AndresPaquito

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.