JustMed Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Settlers 7: Paths to a Kingdom reprezinta noul titlu din seria de strategie Settlers, jocul urmand sa fie lansat de Ubisoft in primavara anului 2010. Settlers 7 este dezvoltat de Blue Byte Dusseldorf si va fi disponibil doar pentru PC. Jucatorii vor avea posibilitatea sa-si duca regatele catre victorie, intr-un scenariu care va avea loc in Europa Centrala, la inceputul perioadei renascentiste. Settlers 7 va avea la baza patru elemente cheie: - construirea de cladiri si unitati de productie, jucatorii trebuind sa-si dezvolte regatul sat cu sat, pentru a reusi sa creeze un sistem complex de productie si transport. - stiinta, care va dezvolta noi tehnologii si arme. - puterea militara va asigura stabilitate si forta de ocupatie. - comertul va asigura o parte din resursele banesti necesare dezvoltarii. Jocul va avea si un online multiplayer, oferind posibilitatea jucatorilor de a juca in modul co-op sau ca adversari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enjoy77 Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Am auzit de el e Bestial Link to comment Share on other sites More sharing options...
RssX Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Nu am auzit de el...Dar o sa incerc sa-l vad Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiX Posted April 23, 2010 Share Posted April 23, 2010 Eu am jucat 6 da 7 cum e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiloh Posted April 25, 2010 Share Posted April 25, 2010 Prima data cand aud de acest joc ..poate incerc si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts