Jump to content

Problemă conectare SA:MP

Gsen

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Problema este cand dau connect la server , in loc sa-mi intre in Multi-Player , intră in Single-Player
Screenshot (în caz că este necesar):
Nu este necesar , am mai vazut alte topice de genul dar nu inteleg cum rezolv problema .

@@Gsen, Mhm, ce zici daca reinstalezi windowsul, am avut si eu deseori probleme cu .dll-urile, si imi cauza erori in joc.

Reinstaleaza Windowsul, apoi pune din nou GTA si samp 0.3z R1.

Altceva, ca sa nu pui windowsul, nu stiu ce ar fi....

Bafta !

Aceasta problema este regasita deseori la utilizatorii care folosesc Windows 7.

Verifică să ai clientul de SA:MP (samp.exe) în acelaşi folder (director) cu executabilul GTA:SA-ului (gta_sa.exe). Dacă asta nu îţi rezolvă problema, atunci reinstalează SA:MP folosind ultima versiune a clientului, disponibilă mereu pe site-ul oficial: http://www.sa-mp.com , secţiunea Downloads.

Sau deschide SA:MP, apasa pe Tools, apoi Settings si uitete daca "San Andreas Installation Location" este corect.

Sau click dreapta pe iconita "gta_sa.exe", Properties --> Compatibility apoi seteaza "Windows 98 / Windows ME" la "Run this program in compatibility mode for" . Acelasi lucru faci si la executabilul "samp.exe" .

Si eu am avut aceeasi problema, si am rezolvat cu ultima metoda, cea cu "Run this program in compatibility mode for". Folosesc Windows 7 Ultimate 64bit. Dupa un timp am fost nevoit sa reinstalez GTA San Andreas pentru ca l-am stricat cu niste moduri proaste, si nu am mai fost nevoit sa fac faza cu "Run this program in compatibility mode for" . :) Deci o alta metoda este reinstalarea jocului si sa stergi toate filele ce tin de GTA San Andreas.

Reinstalarea Windows-ului mi se pare ultima optiune...

Daca nu merge nici o metoda din care am spus, atunci nu prea stiu care ar fi rezolvarea...

Nici-o metoda nu merge , windows-ul nu-l pot reinstala , dar asta este trebuie sa-ma las de acest joc..

Asta nu este o metoda sa iti rezolvi jocul... Nu trebuie sa te lasi de un joc daca ai probleme cu el! Problema asta este foarte des intalnita, mai ales la utilizatorii de Windows 7 !

Fii sigur ca ai facut si ai bifat/setat tot ca in imaginea asta la cele 2 executabile "gta_sa.exe" si "samp.exe" :

ilVDOfN.jpg

Dupa care apesi "Apply" la amandoua ferestre!

Am nevoie de CD-ul cu Windows-ul , si e mai nasol sa-l reinstalez , nu am reinstalat niciodata doar am vazut cum se face. Stiu in mare parte dar e mi complicat , chiar nu merge nici'o metoda de a le pune in functiune . Astept si alte optiuni :(:((

In afara de reinstalarea windows-ului, mai este varianta sa iti reinstalezi san andreas-ul si sa iti bagi alta versiune, poate merge. Incearca versiunea de pe filelist.

Poate cauza probleme si NET Framework-ul, incearca sa instalezi asta: http://net-framework-45.ro.malavida.com/d9662-descarcare-gratuita-windows

Daca esti chiar asa incult si nu vrei sa intelegi atunci nu mai fa atata tam-tam p-aci , acesti oameni ti-au dat o mana de ajutor , daca nu poti reinstala inseamana ca nu stii cum , roaga o persoana orice windows trebuie schimbat odata si-o-data.

Daca chiar nu il poti reinstala , il poti arunca pe geam sau te duci la net si joci SA:MP , ca ti-e lene sa reinstalezi windos-ul , mai mult de-o ora nici nu-ti ia.

Bafta !

What version of GTA SA do you have? Version 3+ patches some files that mean you can't play multiplayer, try and downgrade or use a different crack. Sorry if that's been said above already, but that's the only solution I can think of if you don't want to reinstall windows.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.