Giuliano Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 (edited) Relay Event Gyoo & zEbYliciOuS revin! Acest event este un event de tip stafeta,dar cu masini. In acest event va veti intrece cu alte echipe pe podul Bayside.MORE DETAILS:EchipaVa veti forma o echipa a cate 5 playeri.Acea echipa va avea o masina si un mechanic al ei. La o echipa este voie DOAR o masina. Playerii echipei se vor organiza intre ei si vor incepe la startul meu: ex : ECHIPA A: PRIMUL Z , AL 2LEA Y , AL 3LEA C , AL 4LEA F , AL 5LEA H.MasinaPuteti folosi orice masina,absolut orice masina.Nos / fara , Hidraulice / Fara , nu ma intereseaza , puteti folosi orice. La o echipa aveti doar o masina cu care se va face stafeta Masina va fii reparata de mechanicului echipei care va fii platit din buzunarul echipei Daca masina explodeaza,echipa este descalificataPlayeriiPlayerii unei echipe sunt in numar de 5 Levelul minim necesar pentru participarea la event este 7 deoarece nu vrem sa intampinam cazuri de newb sa ne strice eventul In masina nu sunt decat 2 playeri:Soferul & Cel ce trage Mechanicul trebuie sa aiba deja in chat comanda de repair si refill pentru ca soferul cum a venit si a pasat stafeta sa dea si accept repair sau refill Stafeta nu se face in genul:Vin in viteza , colegul meu ce e urmatoru' vine si ma da jos Stafeta se face elegant , vii intr-o frana,te pui cu frana pe partea echipei tale si te dai jos Puteti trage in masina/rotile celorlalte echipeLocatiaLocatia este cea clasica pentru RACE , Bayside:LOCUL ECHIPEI 1LOCUL ECHIPEI 2LOCUL ECHIPEI 3LOCUL ECHIPEI 4 Toti playerii de lvl 7+ stiu unde e Bayside,nu cred ca trebuie aratat locul pe harta.TraseulFiecare player al echipei va face acelasi traseu,acel fiind: Incepem de la locul echipei, precizat in sectia " LOCATIA " de mai sus Pana aici , click si inapoiData&PremiulPremiul momentan este de 1.000.000 [ 1 MILION ] Data este pe 14/02/2010 [ DUMINICA ] , ORA 7 JUMATATE.Mici detaliiTaxa de participare este 10.000 [ 10k ] , 2.000/Player. Organizatorii sunt : Gyoo & zEbYLiCiouS Sponsorizarile premiului le veti platii la locul eventului la fel ca taxele Sponsorizarile lui zEbY si taxele mie Heal luam din ambulanta medicilor Orice nelamurire/am uitat sa specific ceva: PM ME PM zEbY /call 7090 /call 4141Model inscriere echipa:Nick Echipa: Nick Playeri[5]&Level[+7]: Ce masina vom folosi: Vom asculta de organizatori: Avem fondurile necesare pentru a plati taxa [ 10k ]: Model sponsorizare premiu: Nick: Cat sponsorizez[MINIM 70000]: Edited February 11, 2010 by Gyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiBii Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Nick: Csabbyk Cat sponsorizez: 1 mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted February 12, 2010 Author Share Posted February 12, 2010 Premiu 2.000.000 Nu se inscrie nimeni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psihidelick Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Eu ma ofer sa va ajut in organizarea eventului, daca aveti nevoie de staff.. lasa-ti anunt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Nick: DarkSideOfSoul Cat sponsorizez[MINIM 70000]: $5.000.000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 (edited) Premiul s-a ridicat la suma de 7.000.000 $ Facetiva echipe,si incepeti sa va inscrieti. Sponsorizarile mi le veti da mie. Edited February 12, 2010 by zEbYLiciouS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted February 12, 2010 Author Share Posted February 12, 2010 Eu ma ofer sa va ajut in organizarea eventului, daca aveti nevoie de staff.. lasa-ti anunt ! Nu , multumim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zimbrutulz Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 (edited) Ok .. vad ca nu se inscrie nimeni.. ma inscriu eu atunci ! Nick : Zimbrutulz Level : 14 Faction : News Reporter O sa imi fac si echipa Edited February 12, 2010 by zimbrutulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted February 12, 2010 Author Share Posted February 12, 2010 Ok .. vad ca nu se inscrie nimeni.. ma inscriu eu atunci ! Nick : Zimbrutulz Level : 14 Faction : News Reporter O sa imi fac si echipa Posteaza corespunzator modelului Nick Echipa: Nick Playeri[5]&Level[+7]: Ce masina vom folosi: Vom asculta de organizatori: Avem fondurile necesare pentru a plati taxa [ 10k ]: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Modificare la model .. Nick Echipa: Nick Playeri[5]&Level[+7]: Ce masina vom folosi: Vom asculta de organizatori: Avem fondurile necesare pentru a plati taxa [ 10k ] : Rezerve ? (2 maxim.in caz ca careva nu poate veni) : ]: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted February 12, 2010 Author Share Posted February 12, 2010 Daca n-avem 10 echipe , event over. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Event over , n-avem nici-o echipa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Event over , n-avem nici-o echipa.... Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts