Michael. Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Nick-ul tau: Michael.Descrierea bugului: La war-ul dintre Vietnamese Boys 10 - 5 Verdant Family, pe turful Verdant LS II, scorul a fost de 10-5 (runde). Am efectuat un calcul si am adunat secundele si ''plusurile'' fiecarui gang in parte, rezultatul (poate fi eronat, dar nu poate fi o diferenta mare): Vietnamese Boys au petrecut 8300 de secunde pe war si au acumulat un MINUS de 45, adica au avut doar 3 scoruri pe plus. Verdant Family a petrecut 8460 de secunde pe war si au acumulat un PLUS de 54, avand doar 2 scoruri pe minus. Imi cer scuze pentru eventualele greseli. Screenshot(s): http://rpg.b-zone.ro/wars/view/34 LE: Poate eu nu am inteles cum se castiga rundele si sistemul de war, dar imi pare a fi un non-sens sa ai mai multe secunde petrecute pe turfs si cu mult mai multe kill-uri si sa pierzi war-ul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Marynyk Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Eu cred si sunt aproape sigur ca acest bug se leaga de cel cu "Playeri on turf" cand sunt 30 pe turf si arata decat 10 sau invers, sunt sigur ca ati remarcat si acest bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Max Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Eu cred si sunt aproape sigur ca acest bug se leaga de cel cu "Playeri on turf" cand sunt 30 pe turf si arata decat 10 sau invers, sunt sigur ca ati remarcat si acest bug. Şi ăsta este un bug foarte important care trebuie rezolvat. Nick-ul tau: Michael. Descrierea bugului: La war-ul dintre Vietnamese Boys 10 - 5 Verdant Family, pe turful Verdant LS II, scorul a fost de 10-5 (runde). Am efectuat un calcul si am adunat secundele si ''plusurile'' fiecarui gang in parte, rezultatul (poate fi eronat, dar nu poate fi o diferenta mare): Vietnamese Boys au petrecut 8300 de secunde pe war si au acumulat un MINUS de 45, adica au avut doar 3 scoruri pe plus. Verdant Family a petrecut 8460 de secunde pe war si au acumulat un PLUS de 54, avand doar 2 scoruri pe minus. Imi cer scuze pentru eventualele greseli. Screenshot(s): http://rpg.b-zone.ro/wars/view/34 LE: Poate eu nu am inteles cum se castiga rundele si sistemul de war, dar imi pare a fi un non-sens sa ai mai multe secunde petrecute pe turfs si cu mult mai multe kill-uri si sa pierzi war-ul.. Cred că te referi la următoarea fază: Un gang are foarte mult + (mă refer la kill-uri) iar un gang doar stat pe zonă şi fac puncte, 1p / 20 sec. Master, dacă ai putea să micşorezi şi mai mult aceste puncte de pe zonă, când ai cei mai mulţi membri on, îti dau şi exemplu: Gangul Southern Pimps au tot LV, iar până ajung ei în LS fac cam 2min, iar cei din LS vor înceapa mereu în avantaj că primesc acele puncte. Aşa organizarea o să scadă mult, şi vor fii doar rambo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael. Posted April 10, 2014 Author Share Posted April 10, 2014 Şi ăsta este un bug foarte important care trebuie rezolvat. Cred că te referi la următoarea fază: Un gang are foarte mult + (mă refer la kill-uri) iar un gang doar stat pe zonă şi fac puncte, 1p / 20 sec. Master, dacă ai putea să micşorezi şi mai mult aceste puncte de pe zonă, când ai cei mai mulţi membri on, îti dau şi exemplu: Gangul Southern Pimps au tot LV, iar până ajung ei în LS fac cam 2min, iar cei din LS vor înceapa mereu în avantaj că primesc acele puncte. Aşa organizarea o să scadă mult, şi vor fii doar rambo. Totalul secundelor petrecute pe turf de VTB a fost mai mic de cat al nostru si au avut si kill-urile pe minus. Adica au stat si mai putin si au facut si minus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taylor FCP Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 La fiecare 2 minute runda se schimba daca in ultima secunda noi am fost mai multi ca voi , noi am castigat runda . Asa cred ca se calculeaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Nu este niciun bug legat de castigatul unui turf. Turful se ia castigand minim 8 runde nu avand un scor total mai mare decat adversarul, scorul total este irelevant de aceea nici nu apare nicaieri. Daca crezi ca e vreun bug la acordarea punctelor trebuie sa faci o statistica pe fiecare runda in parte nu per total. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.