Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

South Max

Member
 • Content Count

  9094
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1495 Legendary

About South Max

 • Rank
  IMTHEKING! #DDB
 • Birthday 03/09/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://~
 • Yahoo
  ~
 • Skype
  ~

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tg-Jiu

Previous Fields

 • Real name
  Cătălin
 • RPG1 Nickname
  Maxtreme2008
 • RPG2 Nickname
  Maxtreme2008

Recent Profile Visitors

21390 profile views
 1. South Max

  :)))) Prietene, până acum au fost 2 "Momentul iertării". Cum spuneam, ai un grad pe care nu îl meriți, iar pe RPG 4, știm noi cum se dau funcțiile. Mai terminați odată cu muncitul pentru funcții pe RPG 4, majoritatea au venit de pe RPG 1 / 2 cu numele propriu sau cu alt nume.. PS: Odată cu fuziunea, asta nu înseamnă că RPG 1 & RPG 2, vor fi 1000/1000, probabil serverele vor crește cu + 250-300 jucători, așa că nu vă mai certați sau nu mai plângeți pentru funcții virtuale, oricum, astora nu le pasă. PS: @Kelton, cel mai bun prieten al meu de pe B-Zone, vezi că ăștia care vin de pe RPG 4 vor avea mulți bani, majoritatea playerilor au făcut afaceri ilegale și vor veni cu zeci sau chiar sute de milioane pe RPG 1. Pentru binele serverului, recomandarea mea ar fi să nu primească toți banii, ci doar o parte din ei. Scăderea sumelor cu un "0" nu i-ar afecta, mai ales că vor intra în facțiuni, iar prețurile la mașini / case nu sunt așa scumpe.
 2. South Max

  Prietene, joc din 2010 pe această comunitate, așa că nu venii la mine cu arfe d-ăstea. Înțeleg că ești Senior RPG 4, un grad care pentru mine, nu înseamnă nimic, dar totuși, interesează-te înainte să scoți ceva pe gura aia. Trebuiau să facă lucrul acesta de mai mult timp, dar au sperat că își vor reveni serverele cu un Marathon sau cu un Quest la 4-5 luni. PS: Știm cu toții ce a fost RPG 4, de ce a fost făcut, și ce fel de playeri au fost acolo. Așa că, totuși, abține-te sau nu mai comenta până nu te interesezi. Sunt unul dintre cei mai vechi playeri de pe comunitate, iar pe lângă asta, tot unul printre cei care mai activează. Dacă nici eu nu știu lucrurile pe care le specificași mai sus, îmi banez contul.
 3. South Max

  Salut! Nu mai sunt playeri acum și ați luat decizia să faceți fuziune între servere? Nu mai vine acum @Keltoncu "nu vă convine, plecați!"?! Dacă tot vreți fuziune, cea mai bună idee este RPG 1 cu RPG 4, RPG 2 cu 3. RPG 1 va fi populat indiferent de ce decizie se va lua, doar că: 1. Sunt Sublideri pe RPG 1 care au vechime, experiență, playeri vechi pe comunitate, iar în urma fuziunii, nu va putea fi promovat la Lider până când nu va pleca unul dintre ei. Dacă tot vreți să fie bine, lăsați 2 Lideri / facțiune ca fiind ceva obișnuit pe B-Zone. Într-o afacere nu este doar un Lider. 2. Să vină unul care are Lider pe RPG 4, (primit pe donații sau pile), pe RPG 1, mi se pare iar o prostie.. O să vă bateți iar joc de playerii vechi, ca de obicei! Propuneri: 1. Playerii care vin de pe RPG 4 pe RPG 1, să primească contra-valoarea bizului / casei. 2. Să nu primească Lider dacă au fost BANAȚI pe RPG 1 pentru coduri / afaceri ilegale, ș.a.m.d 3. Să crească nivelul pentru a aplica în facțiuni, deoarece se vor umple majoritatea facțiunilor și până se eliberează locuri, să facă levele. 4. Mărirea sloturilor cu +5 / 10 - sloturi / facțiune. 5. Sunt clanuri care au copiat numele unor clanuri de pe RPG 1, pe RPG 4. Cei care au clanuri acolo, să primească clanul pe RPG 1, dar cu alt nume! 6. Adminii care au Nivel 4-5, să primească -1 sau chiar 2 grade, deoarece nu mi se pare corect să vină un amator de pe RPG 4 să conducă RPG 1, totuși, RPG 1 este serverul principal. TOTUȘI, suntem pe RPG 1, ei vin aici, nu jucătorii de pe RPG 1 acolo!
 4. Doar #FCSBBBBBBBBBB =)) 

  1. South Max

   South Max

   Mă-taaaaaaaa! :)))

    

   Futu-ți pe știi tu cine! =)))))))))

 5. Salut,

  Ce faci, mai joci Counter-Strike 1.6?

  1. Show previous comments  1 more
  2. CBN Mister BD

   CBN Mister BD

   Buun, poate facem ceva frumos cu, CS-ul aici. :D

   PS: Și tu.

  3. South Max

   South Max

   Slabe șanse...

  4. CBN Mister BD
 6. I miss you! ❤️ 

 7. Doreși să ajuți comunitatea? Nu-i nimic mai ușor de făcut! Intră cu cel puțin 2 conturi și o să primești o funcție pe server! B-Zone 2 0 1 9

  1. Adrian28

   Adrian28

   Dacă nu-ți convine nimic pe comunitatea asta de ce naiba mai joci aici? Zici că nu ești hater și că nu-ți pasă dar te plângi la fiecare chestie care se întâmplă. Știi bine că SA:MP-ul e mort și plin doar de triști sau de copii sub 16 ani.

  2. GF Infernal

   GF Infernal

   Maxi gay :*

   Adriana fata mea

    

 8. South Max

  Sărbători fericite! https://shop.b-zone.ro/aff.php?aff=434
 9. South Max

  Personal, sper să văd şi fapte... =))) Interesant interviu, felicitări şi mult succes pe viitor!
 10. Sall as vrea si eu un atestat cum putem vb iti las link facebook: Silviu TDS  https://www.facebook.com/mr.silviu2?ref=bookmarks

  sau imi lasi un sms la 0740957940

  1. South Max

   South Max

   Pe ce profil? Poate le mai am în PC.

    

 11. South Max

  Salut! Din păcate, nu mai am poze vechi, dar am găsit primul meu videoclip filmat pe B-Zone, fiind la un war, Corleone Family - Paterno Family. - Puteai lua rent la casele aflate pe zona de war (turf); - Arms Dealerii ofereau colegilor arme în casă; - Nu apăreau pe atunci secundele în dreapta, scorul sau câte runde mai sunt, etc @KeltonDin câte îmi mai aduc aminte (văzui că rămânseşi uimit când văzuşi poza veche a lu` Regenesis, când era arrest-ul manual) /arrest x 800 6 1 400000 /arrest x 1500 10 1 650000 /arrest x 2500 12 1 900000 /arrest x 4000 16 1 1100000 /arrest x 6000 18 1 1350000 /arrest x 7000 20 1 1500000 Câte fw-uri se dădeau pe atunci dacă greşeai /bail-ul.. Parcă le notasem şi pe foaie.. Acum, toţi au testele facţiunilor, vremuri! O intervenţie la waruri marca LSPD & CO. PS: Cum apărea înainte wanted-ul.. pe nivele de wanted, îmi aduc aminte că unii nu încăpeau şi apoi aţi făcut update..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.