Jump to content

Pulpa de miel umpluta cu menta si branza de capra. Gordon Ramsay transforma mielul de Paste intr-o delicatesa!


South NUTU
 Share

Recommended Posts

Pulpa de miel umpluta cu menta si branza de capra. Gordon Ramsay transforma mielul de Paste intr-o delicatesa!

652x450_132091-pulpa-de-miel-umpluta-cu-

Inlocuieste stufatul de miel pe care il gatesti in fiecare an, de Paste, cu o reteta noua, care va schimba total "gustul" acestei sarbatori! Gordon Ramsay te ajuta, in cadrul serialulul Bucatari celebri, de pe Acasa.ro, sa dai preparatelor din miel o aroma exotica, aromata si savuroasa. Surprinde-ti invitatii cu o reteta noua si atipica: Pulpa de miel umpluta cu menta si branza de capra.
Pulpa de miel umpluta cu branza de capra si menta
132094-pulpa-miel.jpg
Ingrediente:
  • 1 bucata de pulpa de miel (2.5-2.7 kg)
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 2 manunchiuri de menta
  • branza tare de capra
  • 6 catei de usturoi feliat subtire
  • cateva fire de rozmarin
  • ulei de masline
  • sucul de la o lamaie
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 220 grade Celsius. Pune pulpa de miel pe blatul din bucatarie, transeaz-o putin pentru a o desface, apoi asezoneaz-o cu sare, piper si putin ulei de masline. Freaca bine carnea cu frunzele de la un manunchi de menta, adauga cubuletele de branza si usturoiul, stropeste totul cu ulei de masline si ruleaza pulpa. Leaga pulpa cu sfoara, de la un capat la altul. Prinde cateva fire de rozmarin sub o bucata de sfoara. Pregateste tava cu hartie de copt, asaza cateva fire de rozmarin pe ea si pune pulpa de miel deasupra, apoi bag-o la cuptor, timp de 20 de minute. Dupa acest interval, redu temperatura cuptorului la 190 de grade Celsius si mai lasa pulpa la cuptor cam 2 ore, ungand-o din cand in cand cu ulei de masline si cu zeama care se scurge in tava.
Prepara vinegreta de lamaie si menta: amesteca 6 linguri de ulei de masline cu sucul de la o lamaie. Zdrobeste menta ramasa in mojar si adaug-o peste primele doua ingrediente. Amesteca bine totul si asezoneaza vinegreta cu sare si piper.
Taie pulpa umpluta felii subtiri si asaza-le pe un platou, apoi presara deasupra lor vinegreta. Mielul se serveste alaturi de salata verde sau garnitura de legume, dupa preferinta.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.