ElitePvP Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 (edited) Acum ca s-au adaugat Party ( ca si Clanuri ) am putea face un event ca pe "Mu Online" gen Castel Siege. # Eventul meu se va numii Party Vs Party s-au Party War depinde cum va vrea ownerul. # Eventul se va desfasura in felul urmator: • Liderii party-urilor isi vor inscrie membrii intr-un topic facut pe forum. • Se va construi o arena de lupta intre Party-uri. • In topicul creat pe forum vor fii cerinte de inscriere ( minim 4 membrii, un mini regulament etc..) • Eventul se va tine odata pe saptamana. Ownerul va alege o zi si o ora la care se va intimpla actiunea. • Premiul va consta in 150k care vor fii impartiti de catre lider la fiecare membru si o sabie pentru lider cu un anumit enchant pe ea ( varianta mea ). Daca varianta aceasta de premiu nu va fii acceptata Ownerul va alege premiile. p.s Multumesc pentru atentia acordata acestei sugestii ! Edited April 13, 2014 by IDG Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Acum ca s-au adaugat Party ( ca si Clanuri ) am putea face un event ca pe "Mu Online" gen Castel Siege. # Eventul meu se va numii Party Vs Party s-au Party War depinde cum va vrea ownerul. # Eventul se va desfasura in felul urmator: • Liderii party-urilor isi vor inscrie membrii intr-un topic facut pe forum. • Se va construi o arena de lupta intre Party-uri. • In topicul creat pe forum vor fii cerinte de inscriere ( minim 4 membrii, un mini regulament etc..) • Eventul se va tine odata pe saptamana. Ownerul va alege o zi si o ora la care se va intimpla actiunea. • Premiul va consta in 150k care vor fii impartiti de catre lider la fiecare membru si o sabie pentru lider cu un anumit enchant pe ea ( varianta mea ). Daca varianta aceasta de premiu nu va fii acceptata Ownerul va alege premiile. p.s Multumesc pentru atentia acordata acestei sugestii ! Propunere acceptata, voi mai lucra la premii bineinteles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts