Jump to content

Sugestie Event

ElitePvP
 Share

Recommended Posts

Acum ca s-au adaugat Party ( ca si Clanuri ) am putea face un event ca pe "Mu Online" gen Castel Siege.

# Eventul meu se va numii Party Vs Party s-au Party War depinde cum va vrea ownerul.

# Eventul se va desfasura in felul urmator:

• Liderii party-urilor isi vor inscrie membrii intr-un topic facut pe forum.

• Se va construi o arena de lupta intre Party-uri.

• In topicul creat pe forum vor fii cerinte de inscriere ( minim 4 membrii, un mini regulament etc..)

• Eventul se va tine odata pe saptamana. Ownerul va alege o zi si o ora la care se va intimpla actiunea.

• Premiul va consta in 150k care vor fii impartiti de catre lider la fiecare membru si o sabie pentru lider cu un anumit enchant pe ea ( varianta mea ). Daca varianta aceasta de premiu nu va fii acceptata Ownerul va alege premiile.

p.s Multumesc pentru atentia acordata acestei sugestii !

Edited by IDG

Acum ca s-au adaugat Party ( ca si Clanuri ) am putea face un event ca pe "Mu Online" gen Castel Siege.

# Eventul meu se va numii Party Vs Party s-au Party War depinde cum va vrea ownerul.

# Eventul se va desfasura in felul urmator:

• Liderii party-urilor isi vor inscrie membrii intr-un topic facut pe forum.

• Se va construi o arena de lupta intre Party-uri.

• In topicul creat pe forum vor fii cerinte de inscriere ( minim 4 membrii, un mini regulament etc..)

• Eventul se va tine odata pe saptamana. Ownerul va alege o zi si o ora la care se va intimpla actiunea.

• Premiul va consta in 150k care vor fii impartiti de catre lider la fiecare membru si o sabie pentru lider cu un anumit enchant pe ea ( varianta mea ). Daca varianta aceasta de premiu nu va fii acceptata Ownerul va alege premiile.

p.s Multumesc pentru atentia acordata acestei sugestii !

Propunere acceptata, voi mai lucra la premii bineinteles.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.