sKuLLzOr Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Propun sa scoti porcaria aia la digger cand pui sand dirt etc si la builder cand spargi, la builder pana am vazut ca nu pot sa sparg am ajuns sa am -1000xp :@ am la nervi :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Sunt total de acord, daca esti digger ti-e frica si sa pui un block de dirt ca pierzi bani si xp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Propun sa scoti porcaria aia la digger cand pui sand dirt etc si la builder cand spargi, la builder pana am vazut ca nu pot sa sparg am ajuns sa am -1000xp :@ am la nervi :@ Daca o voi scoate se face bug abuse. Esti Digger, din definitia jobului nu construiesti, scopul e sa spargi mai mult decat construiesti. Aceste lucruri sunt facute pentru a echilibra putin economia si pentru a nu se face bug abuse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts