Dani23 Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Salut sunt dani sunt din Craiova am ales sa ma alatur voua, comunitati mai precis serverului de SAMP avand ca experienta 2 ani de zile in samp (cu mici pauze).Sper sa ma acomodez cu voi dupa cate am vazut playeri sunt foarte generosi nu fac dm in exces mafiile sunt f calculate ( NU CA DE UNDE VIN EU & ) .Acum vreau sa imi fac prieteni in joc .Multumesc anticipat:X.Eu vin dintro comunitate care si ia are server de samp dar acolo se face dm exces nu sunt organizati cumtrebuie,de aceea am intrat aici ms :X:X va iubesc ( in ") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 1. Ortografia ta lasa de dorit 2. Nu ai postat unde trebuie [ http://b-zone.ro/forum/index.php?showforum=200 ] 3. Welcome.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Posteaza aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.