Jump to content

Plange VinceB-face tpa kill

VladXD
 Share

Recommended Posts

VinceB face tpa kill .am inteles din regulament ca nimeni nu are voie tpa kill ,iar pedeapsa este ban .nu am reusit sa pozez momentul in care m-a omorat dar am pozat in chat dovezile .pozele sunt atasate de acest fisier . post-67291-0-33241400-1397627865_thumb.png

4.4) Abuzul de /tpa ca sa omorati alti playeri este strict interzis, si sa ii pacaliti sa isi dea /tpa la voi intra in aceeasi categorie.

Abuzul este destul de clar in aceasta poza deoarece se vede ca i-ai acceptat tpa si imediat dupa aceea a aparut in chat ca ai fost omorat.

Dar totusi din aceasta plangere VinceB nu primeste nimic pentru ca nu ai respectat modelul. (Am observat dupa aproximativ 1 ora dupa ce i-am dat ban). POTI REFACE PLANGEREA URMAND MODELUL DE POSTARE!

ZeroCritics - nu mai raspunde la plangeri cu dovezi nu foarte clare sau care nu e specificata sanctiunea in regulament fara sa te consulti cu mine sau Razvan.

Edited by pH Katzuno

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.