Jump to content

Reteta fabuloasa pentru masa de Paste: rulada din carne de miel


South NUTU
 Share

Recommended Posts

Reteta fabuloasa pentru masa de Paste: rulada din carne de miel

652x450_132452-reteta-fabuloasa-pentru-m

De pe masa de Paste nu pot lipsi bucatele traditionale, asa ca rulada din carne de miel este un must-have al acestei sarbatori.
Ingrediente pentru rulada din carne de miel
  • 900 g de pulpa de miel fara os
  • 3 oua
  • 1 morcov
  • 2 castraveti acri
  • 50 g de bacon
  • 2 linguri de unt
  • 4 linguri de amestec de ierburi aromate
  • o lingura de mustar
  • o lingura de pasta de tomate
  • o ceapa
  • sare
  • piper macinat
Cum se prepara rulada din carne de miel
Taie o treime din pulpa si toac-o marunt cu ajutorul robotului de bucatarie. Intinde bucata ramasa intreaga pe o folie de aluminiu si unge-o cu mustar.
Amesteca oul cu pasta de tomate si carnea tocata. Taie ceapa, morcovul si castravetii si caleste-i impreuna cu baconul intr-o tigaie medie cu o lingura de unt, dupa ce i-ai condimentat cu piper, o lingura de ierburi aromate si sare dupa gust. Adauga si amestecul de carne in tigaie si lasa-l sa se patrunda.
Acopera bucata de carne cu amestecul de carne tocata, ruleaz-o si leag-o cu ajutorul unei sfori speciale. Unge o tava cu untul ramas si asaza rulada in ea, dupa ce ai acoperit-o cu ierburi aromatice. Coace-o timp de o ora in cuptorul preincalzit la 170 de grade, adaugand cate putina apa din cand in cand.
Cum se serveste rulada din carne de miel
Rulada din carne de miel se serveste calda, alaturi de o garnitura de legume si/sau o salata verde.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.