Jump to content

De unde descarc jocul?

iCheck
 Share

Recommended Posts

Imi apare asta :

java.lang.RuntimeException: Server responded with 403
at net.minecraft.launcher.updater.download.Downloadable.download(Downloadable.java:85)
at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.popAndDownload(DownloadJob.java:102)
at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.access$000(DownloadJob.java:10)
at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob$1.run(DownloadJob.java:84)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Job 'Version & Libraries' finished with 26 failure(s)!

Salut, am si eu o problema cand intru in Minecraft Launcher scriu tot ce trebuie, am facut update la 1.7.2 si cand dau pe play imi apare o eruare. Java Virtual Machine Launcher si scrie jos: A Java Exception has occured. Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva pentru a ma alatura voua. Multumesc.

Salut, am si eu o problema cand intru in Minecraft Launcher scriu tot ce trebuie, am facut update la 1.7.2 si cand dau pe play imi apare o eruare. Java Virtual Machine Launcher si scrie jos: A Java Exception has occured. Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva pentru a ma alatura voua. Multumesc.

Da la java ai facut update? baga ultima versiune

ps baga 1.7.9

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.