Jump to content

Sugestie comanda (/eject) si Cub de proectie.

LORD Steven
 Share

Recommended Posts

Propunerea nr. 1:

Sa se puna comanda (/eject). Cu ce cred ca ar ajuta? Sa presupunem ca playerul X a intrat in casa noastra. Ne rugam de el... ii da Kick, dar degeaba. Folosind comanda (/eject) putem scapa de el.

Propunerea nr. 2:

A doua propunere este sa primim fiecare la inceput sa primeasca o protectie. Cu ce cred ca ar ajuta acest lucru? La inceput fiecare player isi face o casa, dar peste o zi se trezeste cu casa stricata. Nu spun ca este greu sa cumperi un cub, dar este greu sa faci casa si sa faci bani pentru aceasta protectie.

1. S-ar duce tot rp-ul. Daca imi cumpar 10 protectii si le pun pe langa spawnuri as putea sa le dau eject a toti care trec pe acolo.

2. Asa ar face prea multi conturi clona si ar avea emeralde infinite. La inceput cel mai bine e sa te apuci doar sa strangi bani nu sa iti faci si casa.

Faza cu /eject nu e buna ca unii or sa abuzeze de ea , daca te deranjaza un player dai foc cu flint cum fac eu :)) si el ca sa nu moara pleaca singur , sau cel mai simplu fa-ti un gard

Si la aia cu , cuburile nu prea conteaza zipper ca emeraldele sunt cam inutile daca nu le folosesti pentru protectii , ar trebui sa fie o limita maxim 4 protectii

Edited by shtephaN

Pe server au mai fost facute si modificari neprecizate in Server Updates.

Propunerea cu /eject ar aduce numeroase abuzuri.

sHtephan, ma mai gandesc la limita de protectii, totusi nu cred ca voi implementa ca astfel unii care au acum castele cat spawnul ar fii foarte avabtajati in fata noilor playeri. Si am ales protectia ca fiind Emerald Block tocmai din acest motiv, sa mai adaugam un plus de valoare acestui minereu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.