sKuLLzOr Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) Propun sa adaugati skyblock. De ce?: eu deja m-am cam plictisit sa tot construiesc pe normal. Asa daca adaugati skyblock o sa fie mai distractiv pn iti faci insula pn iti faci materialele o sa dureze cv.Mai are lua din plictiseala. Propun sa scadeti din preturile de la vip shop. Nu cred ca ii convine nimanui sa dea 5k pe 16 enderpearl sau 10k pe un cap de zm sau alte exemple 50k pe netherstar .. sau 20k pe 2 villageri macar scadetile la jumatate. Si sa aduagati dynamic mapul la loc. Dam si noi pe random spawn si nu stim ce avem pe langa biomul in care ne aflam... Edited April 23, 2014 by Cristi RPG2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Propun sa adaugati skyblock. De ce?: eu deja m-am cam plictisit sa tot construiesc pe normal. Asa daca adaugati skyblock o sa fie mai distractiv pn iti faci insula pn iti faci materialele o sa dureze cv.Mai are lua din plictiseala. Propun sa scadeti din preturile de la vip shop. Nu cred ca ii convine nimanui sa dea 5k pe 16 enderpearl sau 10k pe un cap de zm sau alte exemple 50k pe netherstar .. sau 20k pe 2 villageri macar scadetile la jumatate. Si sa aduagati dynamic mapul la loc. Dam si noi pe random spawn si nu stim ce avem pe langa biomul in care ne aflam... Lucram la partea de skyblock, probabil, nu e sigur, vom termina intr-o saptamana.Preturile la VIP Shop eu zic ca sunt destul de optime, ma voi consulta si cu Razvab, dar sin Nether Star nu voi scadea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts