TiestoGFX Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 (edited) Nu am dovezi.... uite dovada: http://i46.tinypic.com/wwhqnt.png Si Allex... vezi ca iti bagi botu unde nu iti fierbe oala... Si atunci cand te-am acuzat de rip... nu poti comenta sa zici ca nu ai facut, pentru ca era prea evident... nu te mai da mare jmecher ca nu pari deloc.... Edited July 31, 2010 by TiestoGFX Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvanS Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Nu am dovezi.... uite dovada: http://i46.tinypic.com/wwhqnt.png Si Allex... vezi ca iti bagi botu unde nu iti fierbe oala... Si atunci cand te-am acuzat de rip... nu poti comenta sa zici ca nu ai facut, pentru ca era prea evident... nu te mai da mare jmecher ca nu pari deloc.... Poza facuta de Christian se vede ca e diferita de ce ai pus tu , el poate a luat resursele si a facut lucrarea , asta nu inseamna ca e rip Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 (edited) Tiesto nu esti tu umpic cam .... ? Se vede clar ca omu` asta a luat resursele din acel tutorial cu .psd`uri si a facut o noua lucrare de la zero, dar cu anumite resurse. Nu vad unde este rip`ul si iti zic sa ne cam lasi, hai papapapapapapa, ca ne`am cam saturat de tine si de acuzatile tale. La fel ai facut si in topicul meu, la fel faci si aici si sunt sigur ca vei face si la altii. Si vezi cum vorbesti "jmecherule" care esti. Edited July 31, 2010 by AllexFTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiestoGFX Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 dute frate pe burta.... adica tu vrei sa zici ca am facut lafel la topicul tau cu creatii si nu am avut dreptate.... inseamna ca nu sti sa recunosti cand gresesti si cand esti prins... lafel si la lucrarea aceasta... inafara ca a scos cateva efecte si a inlocuit renderul... arata perfect lafel... si app, pentru cultura ta generala, acela nu este un tutorial cu .psd este pur si simplu un pack cu psd-uri postate de .asz care a vrut sa arate cum au fost create lucrarile lui, nu sa fie furate... asa ca nu te mai da mare geniu ca nu esti... si nu icnerca sa iti maschezi greselile care le-ai facut pentru cade uitat nu o sa uit... o sa te consider mereu unul care u sa putut abtine sa faca rip la niste lucrari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 gata cu off topicu pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Foarte reusite ! Nota 10+ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CataToja15 Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Meriti Designer, un artist desavarsit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 dute frate pe burta.... adica tu vrei sa zici ca am facut lafel la topicul tau cu creatii si nu am avut dreptate.... inseamna ca nu sti sa recunosti cand gresesti si cand esti prins... lafel si la lucrarea aceasta... inafara ca a scos cateva efecte si a inlocuit renderul... arata perfect lafel... si app, pentru cultura ta generala, acela nu este un tutorial cu .psd este pur si simplu un pack cu psd-uri postate de .asz care a vrut sa arate cum au fost create lucrarile lui, nu sa fie furate... asa ca nu te mai da mare geniu ca nu esti... si nu icnerca sa iti maschezi greselile care le-ai facut pentru cade uitat nu o sa uit... o sa te consider mereu unul care u sa putut abtine sa faca rip la niste lucrari. Ma flacau , vad ca tot continui cu vorbele tale de 2 bani. Eu te las in pace , poate iti vine minte la cap , si te trezesti si tu. Nu inteleg ce o fi asa greu sa vezi ca eu am luat cateva texturi cu .psd , si am inceput de la 0 cu texturile alea si cu alte efecte de la mine. Cum ziceai tu ? "Geniu" ? , , stai flex ca nu ma cred si nici nu sunt asa cum zici tu. Sunt doar un Designer pe o Comunitate foarte renumita si cu useri buni. O sa incerc sa te ignor , pentru ca , chiar nu are rost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CataToja15 Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Nu-i baga in seama, gelozia lor ii impinge sa faca astfel de posturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiestoGFX Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 @Christian Ok frate.... te las in pace. Sa zicem ca nu sa intamplat nimic. Pur si simplu ai postat o lucrare si gata. Chiar nu vreau sa fac scandal pe o tema pe care, pe mine chiar nu ma avantajeaza. E lucrarea altcuiva nu a mea si gata. Nu-i baga in seama, gelozia lor ii impinge sa faca astfel de posturi. @Runner Cred ca tu nu ai avut ce posta. Eu chiar nu am nici un motiv sa fiu gelos pe el. Am tot ce mi-as putea dori (ma rog, as vrea sa am banii lu becalii dar nu se poate ). Christian, punem capat si gata. Nu vreau sa imi fac "dusmani" sau oameni care sa ma urasca din motive ca ii acuz de ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Nu este vorba de cearta sau altceva Tiesto. Dar ma deranjeaza ca ma acuzi pe nedrept , imagineazati si tu , am Designer de atat timp , lucrez in PS de 9-10 luni. Intradevar , mi-a placut ideea lui , si am zis sa incerc si eu , dar numai ca eu am schimbat mult mai multe fata de ce vezi tu acolo , daca te-ai uitat la .PSD lui si .PSD meu ai vedea ca sunt foarte diferite. Asa cum ai zis si tu , nu vrei sa-ti faci dusmani , eu te stiu de ceva timp , si nu crede-am ca o sa ma acuzi asa , dar ma rog.Fiecare cu personalitatea lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Ma bucur ca ati terminat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 1, 2010 Author Share Posted August 1, 2010 Si noi , glumeam . Nu e vorba , dar am clarificat totul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 Si-acum vin eu si zic, mai usor cu +1 baieti Bine ca ati clarificat Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 Nu am mai trecut de mult pe aici, scuzati, nu prea am mai avut timp. C/C ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 wow este super Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexGtP Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 imi place super cu e integrat ... restul este exceptional Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNz Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 execeptional iti meriti designerul din plin (nu ,nu glumesc ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebunnN Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Superbe imaginile bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Cum ti-a zis si PRO, pacat ca ai focalizat norii si nu fata. In rest arata bine, textul parca mergea umpic altfel, pluteste pe acolo. Cat despre Flow&Depth: Flow este pe'acolo, insa mai lucreaza la depth, focalizeaza fata Ea conteaza, nu? Si ai grija la lumina. P.S: Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa te corectez Dar am invatat cateva lucruri noi in ultima vreme si tin cont de ele Good luck. OFF: @Nebunzzz: Nu mai posta aiurea la creatii, s-ar putea sa te alegi cu warn up + suspend. Edited August 16, 2010 by Smith™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinyShadow Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Frumoase creatii Christian , dar inca mai esti sigur , ca vrei sa renunti la designer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Frumoase creatii Christian , dar inca mai esti sigur , ca vrei sa renunti la designer ? Chiar daca renunta la Designer, o face pentru ca nu mai are timp sa se ocupe de cereri, ceea ce e baza in a fi Designer, toti se uita dupa asta. El va ramane totusi mereu aici cu noi, la sectiunea Photoshop, probabil va mai posta lucrari, vom fi alaturi mereu. Da nu renunta nebunul Hai Mihaie, ca se poate! Find some time over there! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 Are dreptate Smith, oricand pot sa-mi fac putin timp, si acum ca am revenit din vacanta, o sa incep sa lucrez mai mult. Sa incerc cateva ideii noi. <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiS beLzEbuT Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Bafta, sper sa iti revina ideile tale geniale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted August 25, 2010 Author Share Posted August 25, 2010 Nu am mai trecut de mult pe aici. P/C ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts