MadaLinux Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Prea smechera Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzZi Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Cristal gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Cristal gg. De ce imi zici "GG" ? am jucat ceva de imi zici "GG" ? Ma rog.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 opa new style imi place ,efecte frumoase , culori frumoase . Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 De ce imi zici "GG" ? am jucat ceva de imi zici "GG" ? Ma rog.... Corect ON: Frumos, imi place ultima Si in general, imi place ce faci Ai "cateva" stiluri dragute cand lucrezi fara tutorial E simpla, adica, ca si compozitie, are un background simplu, uniform, un render super (tre' sa.mi dai si mie cateva, nustiu de unde le iei ), niste efecte bine pozitionate, niste brush-uri, luminite, chestii Vad ca ai inceput sa integrezi textul mai bine Locul potrivit acolo In stilul asta am inceput si eu sa lucrez, mai simplu, ca efecte si compozitie, dar frumos si placut vederii Te astept si pe la creeatile mele cu o parere <'> Sa.mi zici ce sa mai corectez Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 New: Pareri/Critici ? Backround prea simplu,in rest e bine. PS: asa am facut si eu,si ziceai ca e prea simplu backround-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 Backround prea simplu,in rest e bine. PS: asa am facut si eu,si ziceai ca e prea simplu backround-ul. Flacau , cand o sa ajungi tu la experienta mea sa-mi dai un "Beep" . BG am facut simplu , deoarece asa este compozitia lucrari , tine minte , ca nu am nimic cu tine , nu ma leg de nimeni asa pur si simplu. Pana atunci , mai invata si tu.Ca eu am fost ca tine , dar tu ca mine nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Flacau , cand o sa ajungi tu la experienta mea sa-mi dai un "Beep" . BG am facut simplu , deoarece asa este compozitia lucrari , tine minte , ca nu am nimic cu tine , nu ma leg de nimeni asa pur si simplu. Pana atunci , mai invata si tu.Ca eu am fost ca tine , dar tu ca mine nu. Off: Scz de off topic. On: e ok,imi plac creatiile tale,te respect,si la mine asa era ideea,compozitia lucrarii P.S: Imi cer scuze pentru ce sa intamplat pe Messenger,dar am avut niste nervi,nu numai scuze,si iertare E clar ca esti mai bun ca mine in PS dar la electro nu . P.S#2: Mi-ai dat ignore? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 (edited) Omfg Opi,daca s-a suparat? Pai cum sa nu se supere... http://img.b-zone.ro/images/70951591974831389647.png ON: Ultima lucrare este ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff lucrata,am vazut stock-ul si ... Edited July 18, 2010 by Gyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 NEW: Pareri/Critici ? E prea misto , goodjoob ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radiKal Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 NEW: Pareri/Critici ? Este foarte frumoasa. Felicitari <'> . Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 (edited) NEW UPDATE: C/C ? Edited July 25, 2010 by Christian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Esti un...esti un....un...n.am cuvinte Foarte reusita, intr.adevar. Imi place BG si plus-urile sunt...D'oh Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 super cristiane... esthi super bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Excelent ! Good Job Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLaU Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Am incercat si V2: Astept pareri/critici ? Mult mai frumoasa decat prima versiune . Tine-o tot asa, bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
THESIGN. Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 NEW UPDATE: C/C ? Deci asta...vai...vorba lui sMitH , nu am cuvinete ... este Imi place cum ai integrat acele plusuri ,iar background-ul...este uimitoare lucrarea. Good Job Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexic Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 E prea tare ultima creatie , lucrezi chiar foarte bine , ma inveti si pe mine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alice Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Ce frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul di Corleone Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 si 1 e frumoasa dar 4,5 sunt bestiale!! Good job Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiestoGFX Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 NEW UPDATE: C/C ? Uimitor rip Ti sa zis si pe ro-sotw.... dar vad ca tu continui sa te lauzi cu ea Macar daca faceai si tu rip calumea si iesea o lucrare frumoasa.... Daca veniti acum sa strigati la mine... "Ah.... de ce il acuzi fara dovezi" sau chestii de genu, stati linistiti, am dovezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snik Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 NEW UPDATE: C/C ? Foarte misto ,Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Uimitor rip Ti sa zis si pe ro-sotw.... dar vad ca tu continui sa te lauzi cu ea Macar daca faceai si tu rip calumea si iesea o lucrare frumoasa.... Daca veniti acum sa strigati la mine... "Ah.... de ce il acuzi fara dovezi" sau chestii de genu, stati linistiti, am dovezi RIP? o.O N.as fi crezut, dar Tiesto nu prea acuza pe nedrept, chiar vorbeste serios. Tind sa.l cred... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 31, 2010 Author Share Posted July 31, 2010 Uimitor rip Ti sa zis si pe ro-sotw.... dar vad ca tu continui sa te lauzi cu ea Macar daca faceai si tu rip calumea si iesea o lucrare frumoasa.... Daca veniti acum sa strigati la mine... "Ah.... de ce il acuzi fara dovezi" sau chestii de genu, stati linistiti, am dovezi Sincer , tie ti se pare ca ma laud ? oh doamne . Din cate sti si tu , sz. a pus niste PSD-uri pe ro-sotw , am luat si eu folderul acela , si m-am insipirat de la el cu cateva texturi si c4d-uri , daca tie ti se pare ca e RIP , continua sa zici ca asa e. Nu-mi pasa parerea ta. Din cate stiu , RIP inseamna sa iei o semnatura de la altcineva , net , sa-i pui un text sau o lasi asa si sa te dai mare cu ea. Dar in cazul meu , eu am lucrat-o nu am furat-o asa , ca eu zic sa nu mai acuzi aiurea , si sa-ti vezi de treaba ta.Fara suparare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 La fel am facut si eu cand am fost acuzat de RIP de tipul asta si am pierdut foarte mult. Tiesto mai bine lasa`na ca prea te bagi in seama pe aici. "Am dovezi, am dovezi"... batman, batman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts