Jump to content

cRiStaL GFX

christiaN
 Share

Recommended Posts

De ce imi zici "GG" ? am jucat ceva de imi zici "GG" ? ;))

Ma rog....

Corect :))

ON: Frumos, imi place ultima :) Si in general, imi place ce faci :) Ai "cateva" stiluri dragute cand lucrezi fara tutorial :P

E simpla, adica, ca si compozitie, are un background simplu, uniform, un render super (tre' sa.mi dai si mie cateva, nustiu de unde le iei :D), niste efecte bine pozitionate, niste brush-uri, luminite, chestii :-@:))

Vad ca ai inceput sa integrezi textul mai bine :D Locul potrivit acolo :)

In stilul asta am inceput si eu sa lucrez, mai simplu, ca efecte si compozitie, dar frumos si placut vederii :)

Te astept si pe la creeatile mele cu o parere >:D<<'> Sa.mi zici ce sa mai corectez ;)):D

Backround prea simplu,in rest e bine.

PS: asa am facut si eu,si ziceai ca e prea simplu backround-ul. :)

Flacau , cand o sa ajungi tu la experienta mea sa-mi dai un "Beep" ;).

BG am facut simplu , deoarece asa este compozitia lucrari ;) , tine minte , ca nu am nimic cu tine , nu ma leg de nimeni asa pur si simplu.

Pana atunci , mai invata si tu.Ca eu am fost ca tine , dar tu ca mine nu.

Flacau , cand o sa ajungi tu la experienta mea sa-mi dai un "Beep" ;).

BG am facut simplu , deoarece asa este compozitia lucrari ;) , tine minte , ca nu am nimic cu tine , nu ma leg de nimeni asa pur si simplu.

Pana atunci , mai invata si tu.Ca eu am fost ca tine , dar tu ca mine nu.

Off: Scz de off topic.

On: e ok,imi plac creatiile tale,te respect,si la mine asa era ideea,compozitia lucrarii :)

P.S: Imi cer scuze pentru ce sa intamplat pe Messenger,dar am avut niste nervi,nu numai scuze,si iertare :)

E clar ca esti mai bun ca mine in PS dar la electro nu :)) .

P.S#2: Mi-ai dat ignore?

NEW UPDATE:

62157142030403956229.png

C/C ?

Deci asta...vai...vorba lui sMitH , nu am cuvinete ... este 8->

Imi place cum ai integrat acele plusuri ,iar background-ul...este uimitoare lucrarea.

Good Job :D

NEW UPDATE:

62157142030403956229.png

C/C ?

Uimitor rip :)>-

Ti sa zis si pe ro-sotw.... dar vad ca tu continui sa te lauzi cu ea :)

Macar daca faceai si tu rip calumea si iesea o lucrare frumoasa.... :))

Daca veniti acum sa strigati la mine... "Ah.... de ce il acuzi fara dovezi" sau chestii de genu, stati linistiti, am dovezi :)

Daca veniti acum sa strigati la mine... "Ah.... de ce il acuzi fara dovezi" sau chestii de genu, stati linistiti, am dovezi :)

RIP? o.O N.as fi crezut, dar Tiesto nu prea acuza pe nedrept, chiar vorbeste serios.

Tind sa.l cred... :|

Sincer , tie ti se pare ca ma laud ? oh doamne 8-|.

Din cate sti si tu , sz. a pus niste PSD-uri pe ro-sotw , am luat si eu folderul acela , si m-am insipirat de la el cu cateva texturi si c4d-uri , daca tie ti se pare ca e RIP , continua sa zici ca asa e.

Nu-mi pasa parerea ta.

Din cate stiu , RIP inseamna sa iei o semnatura de la altcineva , net , sa-i pui un text sau o lasi asa si sa te dai mare cu ea.

Dar in cazul meu , eu am lucrat-o nu am furat-o asa , ca eu zic sa nu mai acuzi aiurea , si sa-ti vezi de treaba ta.Fara suparare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.