Jump to content

Veer

uS VARUL iPOST
 Share

Recommended Posts

veer_i_773284l_175x0_w_a0a3e21e.jpg

Regia
Anil Sharma

Gen film
Acţiune
Aventuri
Dramă
Istoric
Război
Romantic

Durata
163 minute

Parare personala : Este un film, care mie mi-a placut deoarce are aproximativ tot ce ti-ai dori de de un film, razboi, comedie, si dragoste.Aceste 3 calitati face filmul extraordinar, si nu stiu daca aveti rabdare sa va uitati la acet fil care tine 3 ore.

Trailer:

Imaginii:

http://www.cinemagia.ro/filme/veer-481828/imagini/

Sursa:

www.cinemagia.ro

Edited by rTs iPost

acar nu m
Frate am citit regulamentul dar nu cred ca la celelalte topicuri inchise nu prea vad o parare personala:D

@, Citeste regulamentul inainte de a posta!

2. Fiecare topic trebuie să conţină:

• O descriere a filmului
  • Trailer
  • Poze
  • Părere personală
  • Sursa

Ai uitat sa pui si o descriere a filmului. Genul filmului, durata, regia si actorii nu sunt tocmai informatiile ce ne intereseaza. Ne-ar interesa mai mult o descriere a filmului, una oficiala luata de pe un site autorizat cum este IMBd.com

~~Citeste regulamentul: >AICI<

Tu nici macar dupa ce ai fost atentionat de CBN Daniel cum ca nu ai postat descrierea si parearea personala, nu ai corectat ce trebuia. Ai completat doar 50% din ceea ce-ti ceruse Daniel. Mai ai de pus si descrierea filmului.

Si ca sa nu fiu complet OFF topic: Am vazut filmul si nu mi s-a parut cine stie ce...

Cred ca mare parte a faptului ca nu mi-a placut o constituie prezenta acelor "razboaie" care nu prea imi plac. As prefera o comedie...

Edited by Ady007

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.