uS VARUL iPOST Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 (edited) Regia Anil Sharma Gen film Acţiune Aventuri Dramă Istoric Război Romantic Durata 163 minute Parare personala : Este un film, care mie mi-a placut deoarce are aproximativ tot ce ti-ai dori de de un film, razboi, comedie, si dragoste.Aceste 3 calitati face filmul extraordinar, si nu stiu daca aveti rabdare sa va uitati la acet fil care tine 3 ore. Trailer: Imaginii: http://www.cinemagia.ro/filme/veer-481828/imagini/ Sursa: www.cinemagia.ro Edited April 26, 2014 by rTs iPost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Copy - Paste va distruge. Nici macar nu mai cititi Regulamentul . Unde e descrierea si parerea personala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uS VARUL iPOST Posted April 26, 2014 Author Share Posted April 26, 2014 acar nu m Frate am citit regulamentul dar nu cred ca la celelalte topicuri inchise nu prea vad o parare personala:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 (edited) @, Citeste regulamentul inainte de a posta! 2. Fiecare topic trebuie să conţină: O descriere a filmului Trailer Poze Părere personală Sursa Ai uitat sa pui si o descriere a filmului. Genul filmului, durata, regia si actorii nu sunt tocmai informatiile ce ne intereseaza. Ne-ar interesa mai mult o descriere a filmului, una oficiala luata de pe un site autorizat cum este IMBd.com ~~Citeste regulamentul: >AICI< Tu nici macar dupa ce ai fost atentionat de CBN Daniel cum ca nu ai postat descrierea si parearea personala, nu ai corectat ce trebuia. Ai completat doar 50% din ceea ce-ti ceruse Daniel. Mai ai de pus si descrierea filmului. Si ca sa nu fiu complet OFF topic: Am vazut filmul si nu mi s-a parut cine stie ce... Cred ca mare parte a faptului ca nu mi-a placut o constituie prezenta acelor "razboaie" care nu prea imi plac. As prefera o comedie... Edited April 26, 2014 by Ady007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 La fel ca si in celelalt topic al tau postat ieri nu ai respectat modelul. Ai fost deja sanctionat pentru aceasta abatere. Pe viitor fii mai atent la regulament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts