Jump to content

Dăm drumul ediției 9 de Miss and Mister B-Zone. Detalii aici
Am deschis două subcategorii noi pentru pasionații de pictură și fotografie. Vizitați categoria Lifestyle.
Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

uS VARUL iPOST

VIP
 • Content Count

  4124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

163 Extraordinary

About uS VARUL iPOST

 • Rank
  Va pwp iPost :*
 • Birthday October 31

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Hobbies
  Sa ajung cat mai sus,sa imi fac multi prieteni .

  " Viața este doar temporară, onoarea este eternă! "

Contact Methods

 • Skype
  PM

Previous Fields

 • Real name
  George
 • RPG1 Nickname
  iPost
 • RPG2 Nickname
  iPost[ZEW]

Recent Profile Visitors

5033 profile views
 1. uS VARUL iPOST

  este un monitor luat nou, cel vechi se arsese. sa incerc sa le dau update la toate driverele.
 2. uS VARUL iPOST

  procesorul este i3 4160 CPU 3,60 Ghz am dat upfate si la fel. am un window 10 cumparat dupa microsoft
 3. uS VARUL iPOST

  am reusit intr-un final sa il fac trebuia traiverul de la geforce experience dar acum cand ma joc cu el se supraincalzeste si huruie de spui ca il folosesc la maxim, am un procesor i3, 4 gb de rami, placa asus geforce gtx 1050. Doar memory si ram atat se incarca la 99-100% si ma joc doar sa-mp. nu exista aceasta problema in loc sa instalez driveurile.
 4. uS VARUL iPOST

  Doar cand deschid samp.
 5. uS VARUL iPOST

  Am achizitionat un monitor nou, am dat sa intru in samp toate bune si frumoase pana astazi cand dau sa intru pe server si imi apare aceaasta erare ,, imput not suported'' din cate am inteles parca este ceva cu rezolutia dar nu stiu cum as putea, am incercat pe toate modurile care le aveam in pc vro 7-8 la numar aceasi problema.
 6. uS VARUL iPOST

  multumesc mai astepot cateva si apoi aleg.
 7. uS VARUL iPOST

  mulumesc dar mai astept daca se poate cateva.
 8. uS VARUL iPOST

  multumesc pentru creatii, dar mai astept cateva si apoi aleg.
 9. uS VARUL iPOST

  Display Name: VARUL.iPOST Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil):Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură):https://postimg.cc/0bKQ8bD6 Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): las la aprecierea voastra sa ma surprindeti cum credeti ca este mai frumos. Text(opțional): iPost Dimensiuni (opțional): Pentru un avatar. Alte precizări (opțional): Vreau sa fiu surprinz cea mai frumoasa va primi 10 + de la mine asa ca va las imaginatia la treaba.
 10. uS VARUL iPOST

  Nume:Varul.ipost Rank:3 Suma:30.000$ Amendat de: xSavi.Mondialu[VF] Motiv: Preluare comanda in timpul unui test. Dovada plății:https://postimg.cc/zyVc9rYC
 11. Nick: Varul.ipost Rank: 3 *Data sedinței / evenimentului: 03.10.2019 *Motivul absentei: sunt la munca, am crezut ca scap pana acum sa ajung la sedinta dar m.am instalat si nu pot veni *Alte precizari: Va multumesc pentru intelegere.
 12. uS VARUL iPOST

  Pleasure domes 3 -2640.762939,1406.682006,906.460937 Dupa parerea mea acesta este cel mai bun interior.
 13. Nume în joc:VARUL.iPOST Rank: 3 Pozele cu helperii:https://imgur.com/a/eYSqGzv Pozele cu liderii:https://imgur.com/a/z92p5RT Pozele cu adminii: https://imgur.com/a/qPFB5qt
 14. uS VARUL iPOST

  Nick: varul.ipost *Rank: 1 *Data sedintei/evenimentului: 16.08.19. *Motivul absentei: Sunt de munca de noapte, daca am pc liber la munca voi intra. *Alte precizari: Scuza.ma ca nu pot sa vin dar voi intreba colegi daca este ceva de intrebat. Multumesc.
 15. uS VARUL iPOST

  RPG1 cu RPG3 RPG2 cu RPG4 Si chestia cu liderii sa fie: 1. Rămân doi jucători cu gradul de lider până când unul dintre aceștia va renunța, iar apoi se va reveni la regimul normal de un singur lider.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.