Jump to content

Reclamatie ByeKo,Kaddylack, ZeroCritics si Kepa Jigniri aduse asupra mea si a lui SparkOFF fara motiv

Lerrys
 Share

Recommended Posts

Nume în joc:Lerrys

Numele celui reclamat: ByeKo, ZeroCritics si Kepa

Descrierea situatiei: Jigniri si limbaj. Am mai postat eu dar nu au fost luate in considerare.

Martori: Dumnezeu

Poze/Video-uri: http://imgur.com/Bqb...i8ri8,bBmCX6N#8

Poze ZeroCritics: Mai ales amenintari http://imgur.com/JXi...xKJMI,rBfgZIH#1

Alte precizari: :-? ZeroCritics , orice ar spune ByeKo si Kadylack este cum ai spune tu pentru ca ii lasi sa faca ce vor , daca mar injura pe global de mama , de ce am eu tu ii lasi ca sunt prietenii tai si cum sa iti strici prietenia asta pe un fir de ata.

O sa fac in continuare si incontinuu si incontinuu pana se face dreptate. Cand zice Zero ca gandesc cu dinti sau sunt fetita sau am gura de porc, etc . Si cei doi prieteni ai lui cand isi baga si scot nu e injuratura? Uitate mai atent la poza, nu facusem reclamatie pentru ca am fost plecat un turneu , si Kaddylack , ala care zice sa dai /tpaccept era sparkoff care juca pe contul meu , nu e el de vina ca esti tu mare noob si ii dai /tpaccept ca nu cred ca face spam ca nu l-am vazut niciodata sa faca spam pe /tpa. Si chat-ul este pur si simplu de la launcher, nu am eu ce fac la chat dar esti tu noob. Chiar nu sunt vinovat de nici un fel ca voi ma injurati pe Global. Ati inceput sa va dati drumul la gura de cand am pus pozele la reclamatia lui Kepa. Si despre asta sunt tot aici poze. Credeati ca lui Xulescu ii spunea ca are casa din carton pe server sau nu cumva mie?

Lerrys eu zic sa renunti, e al doilea post de genul. Dupa parerea mea tu nu mai trebuia sa poti juca....

Vrei ceva? Am facut o reclamatie , am tot dreptul sa ii reclam , daca te injurau pe tine ce faceai? Pai normal sa nu mai joc sa nu mai ai concurenta:))

Kaddylack - Primeste mute o ora pentru limbaj

ZeroCritics - Am mai discutat cu el si a mai fost sanctionat odata pentru atitudinea lui

Kepa - Primeste un avertisment la functia de Helper. Cand ai o problema cu cineva nu o discuti pe Global; esti helper totusi. Invatati sa nu mai raspundeti cu aceiasi moneda.

P.S Cei care ati comentat aiurea, ca de obicei o sa fiti sanctionati pe forum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.