Jump to content

300 - Eroii de la Termopile

bElzek
 Share

Recommended Posts

300 - Eroii de la Termopile

Date despre film : Titlu: 300 - Eroii de la Termopile

Producator: Warner Bros.

Data lansare (SUA): 09 Martie 2007

Data lansare (Romania): 23 Martie 2007

Perioda filmare: 17 Octombrie 2005

Buget: 65,000,000 $

Incasari weekend: 70,885,301 $

O scurta descriere: O drama istorica, a carei actiune este plasata in timpul razboiului greco-persan, respectiv in 480 BC, in timpul bataliei de la Termopile. Filmul are in centru figura eroului antic, intruchipat de regele spartan Leonidas, care si-a condus armata formata din 300 de oameni impotriva armatei persane invadatoare. Legenda spune ca valoarea, curajul si spiritul lor de sacrificiu a inspirat intreaga Grecie sa se uneasca impotriva inamicilor persani, actiune ce a condus la inceputurile democratiei.In acest film regizorul Zack Snyder apeleaza la uzul de efecte speciale si la fotografia digitala ce ii permit sa reconstruiasca locurile si personajele din nuvela lui Miller in mod viziv exceptional,facand acest film unic de genul sau.Filmul a ocupat locul noua dintre filmele din 2007 si a incasat la nivel international 456 milioane de dolari.

Trailer :

Poze :

300-1171148359.jpg300-1171148462.jpg300-1171148464.jpg300-1171148473.jpg

Parere personala: Am o parere foarte buna despre acest film, filmul acesta l-am vazut de vreo 3 ori, si tot nu m-am saturat, este un film despre razboi, este foarte frumos cum acesti 300 de soldati tin piept la o armata rivala care ii depaseste numeric foarte mult, merita vazut.

Sursa: Cinemarx.ro

Edited by GF Joseph

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.