Jump to content

[Ajutor]

xGcTL

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Vreau sa-mi aduag imagine la Signature dar nu stiu cum vreau sa-mi scriu numele meu la Signature sa apara xGcTL asa frumos dar nu stiu cum as putea asta am poza dar nu stiu cum aduag o poza la signature am incercat tot posibilul dar nu am reusit primu care ma ajuta are +1.
Screenshot (în caz că este necesar): -

@@xGcTL, Salut, primul gand ma duce la o singura concluzie: tu, trebuie sa ai vechime de minim 5 zile pe forum pentru a putea pune la semnatura poze, sau alte chestii, sa poti avea acces la toate codurile BB de pe acest forum.

Si a doua concluzie ar fi explicatia: Esti logat pe forum, te duci sus in colt dreapta si ai acolo numele tau, dai click pe numele tau si iti va aparea mai multe optiuni, dai pe My settings(setarile mele), dupa ce ai facut acest pas te va duce pe alta pagina, unde in stanga iti vor aparea mai multe optiuni, tu trebuie sa dai click pe Signature, si de acolo modifici ce si cum vrei tu, o seara buna !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.