Jump to content

Sugetie timer la comenzile de teleportare.

Lerrys
 Share

Recommended Posts

Nick: Lerrys

Sugestia 1 : Sa se adauge un timer la comenzile de teleportare gen /home , /warp , de preferabil 2-3 secunde.

Sugestia 2 : Sa se adauge plugin-ul Combat, in care un player cand se lupta cu un alt player ii va aparea in chat un text gen "You are fighting with Xulescu. If you close the game , you will die!" , iar dupa un anumit timp dupe ce nu mai te bati cu el sa zica ca nu mai esti marcat PvP. In timpul luptei sa nu poti folosi comenzi gen /tpaccept , /heal , /tp , etc. si daca dai disconnect sa iti cada itemele.

Sugestia 3: Admini sau cei care au acces la /tp , /tpahere , /tphere si sunt in Hitmen sa nu mai aiba acces la aceste comenzi.

Sugestia 4: Un hitman sa stie coordonatele la un anumit player , iar cand da /tpa la cineva sa ii apara numele asa de ex: "Hitman Lerrys", ca sa nu mai apara abuzurile.

Sugestia 5: Un hitman sa poata fi atacat de cel care are contract si in protectia, ca sa se poata apara daca il vede. Asa e in realitate.

Sugestia 6: Sa se adauge o noua arena pvp, deoarece multi noobi stau la usa si intra dau un hit si iar se baga in no-pvp , sau intra cand 2 se bat si le fura itemele.

Sugestia 7: Sa se scada la 10$ costul unui /ad ca e scandalos de scump 100$ , trebuie sa dai nu stiu cate /ad-uri ca sa ti se cumpere un produs si nu sunt asa ieftine.

Asta am si eu in plan de ceva timp. Sa mai reducem in abuzul facut la PvP. O sa incercam sa preluam ideile tale si ce mai aveam eu in cap si sa facem un sistem prin care nimeni nu o sa fie dezavantajat la PvP.

A mai fost o propunere de acest gen, tot de tine facuta parca.

Propunere 1, ma voi mai gandi.

Propunere 2, acceptata.

Restul respinsa, apropo, hitman are /getpos sa afle coordonatele unui player.

Edited by pH Katzuno

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.