Jump to content

[B-zone TV] The revange Part 1

SeSe
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Revange
Gen: Drama
Data: Azi
Scurta prezentare: Chang, un om foarte bogat, dar care are foarte multi dusmani isi duce iubita acasa, dar se intoarce dupa key, si surprinde un individ care ii omoara iubita, el se hotaraste sa ii omoare toata familia, iar la final pe el, in prima parte ii omoara decat mama individului, urmand ca in episodul viitor sa ii omoare si restul familiei. Acesta in final ajunge un psihopat de care toata lumea ii e frica.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=xEkUoiV_P9c

Nu frate, n-are legatura cu ala :)) Pur si simplu....a fost primu nume care mi-a venit in minte :)))

si....Da ! :))

P.S Mersi, n-am mai editat de mult. Povestea e cam proasta, ce sa si faci in 2 oameni?..

Felicitări pentru munca depusă, ceea ce strică filmul este partea de inceput cand acei oameni merg cam strâmb și pe la minutul 1:30 când camera este mișcata cam aiurea. În rest totul arată bine, ideea in sine nu este fabuloasa, dar mie unul imi place. Felicitări!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.