Jump to content

Reteta savuroasa si usoara: conopida rumenita cu ciuperci


South NUTU
 Share

Recommended Posts

Reteta savuroasa si usoara: conopida rumenita cu ciuperci



652x450_133799-reteta-savuroasa-si-usoar



Conopida rumenita cu ciuperci este o reteta delicioasa si usoara, care poate fi adaptata si pentru un meniu vegetarian, prin eliminarea unui singur ingredient: branza.

Ingrediente pentru conopida rumenita cu ciuperci

  • o conopida mare
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1/2 ceasca de apa
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca de ciuperci proaspete
  • 3 felii de branza Havarti
Cum se prepara conopida rumenita cu ciuperci

Taie conopida in 4 parti aproximativ egale, dupa ce ai indepartat cotorul si frunzele. Prajeste bucatile de conopida intr-o tigaie in care ai incins o lingura de ulei, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Intr-o alta tigaie, caleste ceapa tocata marunt in uleiul ramas, timp de 2 minute. Adauga ciupercile si soteaza-le 10-15 minute alaturi de ceapa.




Asaza conopida intr-o tava tapetata cu hartie de copt si acoper-o cu sosul de ciuperci si ceapa si cu cele 3 felii de branza. Coace-o in cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 2-3 minute, pana cand se topeste branza.


Cum se serveste conopida rumenita cu ciuperci

Conopida rumenita cu ciuperci se serveste calda. Poate fi asociata cu o salata de rucola cu rosii cherry: merg de minune cu branza daneza.



Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.