Jump to content

Neimblanzitii - Terra Ribelle

Adi007
 Share

Recommended Posts

O descriere a serialului:

Maremma, sfârşitul secolului 19. Andrea şi Iacopo sunt doi tineri care au crescut împreună. Iacopo este fiul stăpânului, al lui Achille Vincenzi. Andrea e un simplu cioban, fiul unei servitoare. Cei doi tineri sunt prieteni şi devin rivali numai în timpul concursurilor de călărit şi care au de-a face cu animalele de fermă. Cu toate astea, personalităţile lor sunt foarte diferite: Andrea e optimist şi generos, în timp ce Iacopo este mai introvertit. Totul se schimbă însă în ziua când bătrânul Vincenzi îi spune fiului său că va trebui să se însoare cu o tânără nobilă florentină...

Trailer:

Poze:

terraribelle.jpg

Părere personală:

Terra ribelle, un film italian de succes in romania, difuzat si foarte bine protejat de AXN White.

Este un film de epoca din secolul 19. Prima data nu mi-a captat atentia, mi s-a parut un film de prost gust, pentru ca actiunea se petrecea in trecut, insa mai tarziu cand am fost convins de cativa prieteni sa-l vizionez, nu m-am mai oprit pana nu am terminat toate sezoanele. Il recomand cu incredere, este un film de nota 20 cu o actiune complexa si bine gandita, personaje exceptionale ce-si intra intr'adevar in rol.

Sursa:

AXN White

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.