Jump to content

Sumele caselor peste masura .

cLaU

Recommended Posts

Sa se dea WIPE la bani, Foarte tare frate, crezi ca un wipe la bani rezolva ceva ? Ar fi fain sa se stearga cate un 0 din fiecare cont bancar, parerea mea doar.

Esti nebun???? sa raman cu 940k la mn???? m-am chinuit ca prostu pt 9 mil si ceva si acu nici atata sa nu mai am?

Oricum si eu propun un wipe la bani..... e PROSTESC de EXAGERAT un pret pt 1 casa in SF ... in vremurile de demult 1 casa in ls de lvl 7-10 era cat e acu una de lvl 3 in SF .....

Eu.... abia cum incerc sa ma mai tin sa am bani de deagle sa ma apar de civili (mafiile ma incurca mai putin ca civilii) cu taxi-u.... am intrat ca e singuru loc unde nu irosesti bani pe nimic .... (mafie - bani pe arme , pd/fbi/ng - bani pe noobi ... ba ca iai arestat prea mult , ba ca sai ajuti .... )

Ultima chestie care o am de zis este ca.... s-a cam dus la al' de jos serveru nostru drag din vremea de aur a tineretilor mele de noob pe b-zone. Oricat de drag mi-ar fi serverul , cand vad atatia copilashi spurcati cu atatia bani la ei facandu-mi in ciuda (stiu ca e doar un joc edusca) si nu ma lasa in pacea mea sa-mi repar taxiu de la un alt psihopat care a avut 2k de un deagle ..... frate jocu e sa te distrezi... nu sa te frece toti la cap cu banii/smecheria si mafiile lor .. lualear al' de jos si pe mafiile aste... ( la civili ma refer )

Frate,nu te mai oftica atata..... munceste,ia spune-ne si noua daca ai avea 1-2miliarde munciti in 8luni ai mai vrea wipe sa iei totul de la 0?u ai 940k nu iti pasa mai pune-te si in locul altora,asta este a crescut economia foarte mult,fate farmer,treucker(scoti foarte mult)sau intra in TCC

si daca se v-a da wipe cred ca jumate de playeri de pe server se vor lasa.... :|

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.