Jump to content

Eu când vreau să fluier, fluier

Share

Recommended Posts

eu_cand_vreau_sa_fluier_fluier_340591l_1

Regia
Florin Şerban

Cu
Ada Condeescu, George Piştereanu

Gen film
Dramă
Thriller

Durata
94 minute

Descriere:

După patru ani petrecuţi într-un penitenciar pe malul Dunării, Silviu (interpretat de George Piştereanu) a avansat în ierarhia de dormitor, devenind Jupân. Cu două săptămâni înainte de eliberare, primeşte o vizită neaşteptată. El află că mama lui s-a întors acasă după mult timp din Italia şi vrea să îl ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile să găsească o soluţie. Cele cinci zile devin o eternitate când Silviu se îndrăgosteşte de o studentă frumoasă la Sociologie, Ana (Ada Condeescu), venită în practică la penitenciar. Copleşit de emoţii şi presat de timp, Silviu închide ochii… Libertatea, vântul, drumul, primul sărut. Din acest moment i se poate întâmpla orice.

Parere personala: Dupa parerea mea este cel mai bun film, romanesc dupa ''despre oameni si melci''.Cine nu l-a vazut il recomand. Filmul este unu romanesc, si chiar ma mir ca avem si noi actori tineri care vad ca joaca binisor.

Trailer.

Imginii:

http://www.cinemagia.ro/filme/eu-cand-vreau-sa-fluier-fluier-29132/imagini/

Sursa:

www.cinemagia.ro

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.