Jump to content

Black Sails

Adi007
 Share

Recommended Posts

O descriere a serialului:

”Black Sails” este primul din cele două seriale cu pirați pe care i-am inclus în lista de astăzi, iar bugetul enorm de care realizatorii beneficiază mă face să cred că nu vom regreta nici o secundă în care cei mai cunoscuți pirați ai planetei vor reveni pe micile ecrane. Joe Steinberg (Jericho) și Michael Bay au preluat responsabilitățile producției iar Toby Stephens, Tom Hopper și Jessica Parker Kennedy sunt doar câțiva dintre actorii cu care ne vom reîntâlni din ianuarie în ”Black Sails”!

Trailer:

Poze:

Hannah-New-Black-Sails2.jpgtumblr_n0wc8qFMdU1qe1btzo1_400.png

Părere personală:

Nu pot da verdictul final cu referire la opinia mea in legatura cu acest serial, deoarece abia azi dimineata am dat peste el. Am cautat primul episod, m-am uitat la 10 minute din el si am vazut ca totusi e ceva de capul lui. Inainte sa ma uit la serial am vizionat si trailer-ul pe care il aveti mai sus, iar mie unul mi s-a parut destul de OK. Deci, daca vrei sa vizionezi un serial bun, incearca "black sails".

Sursa: Seriale.ro

Edited by Ady007

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.