sUperStaRs Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 (edited) O descriere a filmului: Bazat pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul Divergent aduce pe marile ecrane lupta încrâncenată a unei adolescente de a-şi descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care lumea se ghidează. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate, drept urmare nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreşte distrugerea tuturor divergenţilor şi trebuie să înţeleagă de ce sunt periculoşi înainte de a fi prea târziu. Trailer Părere personală Superb filmul. Actiune, romantism etc. Il recomand tuturor Sursa: imdb / cinemagia Edited May 13, 2014 by sUperStaRs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted May 13, 2014 Share Posted May 13, 2014 Cred ca l-am vazut daca mai tin eu bine minte...dupa trailer... P.S: 8 cuvinte la "Parere personala" (Minim 10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts