Bogdan phR Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Salutare tuturor, dupa cum se vede putin am scazut fata de alte timpuri cand ziua eram 600, 700 si seara 900 - 1000 si m-am gandit sa facem un gest frumos, eu alaturi de voi.Cum?Sa mergem pe la salile din Bucuresti si sa incurajam acest joc, comunitate, vom merge pe la salile mari din Bucuresti gen : Teg, Discovery Arena etc si vom da tuturor cate un pliant cu cateva detalii despre San Andreas Multiplayer, adresa forumului, ip-ul sereverului si un ID de contact, vom face eu un contact unde vom da mai multe detalii.Consider ca un ajutor la momentul actual este bine venit. Mai multe ideei de populat am dar sunt prea de tot si ajuta mult dar nu cred ca cineva are rabdare sa stea de fiecare copil in parte.Cine doreste sa vina astept un PM pe forum sau inscrierile aici.Nume game :ID de conact ( skipe/mess )Sper sa facem ceva cat mai frumos, daca vreti ramanem si la un suc ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aK macabru Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Da, si sa purtam toti tricouri pe care scrie "B-Zone member" nu? fascinant... mai bine lasa, iti zic din start nu o sa vina nimeni, majoritatea jucatorilor nu au peste 15 ani si nu ii lasa parintii sa iasa din casa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earthquakesz Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Eu sustin aceasta idee chiar dacă nu pot participa la ea, deoarece nu sunt din București. Nu știu pe câți de mulți îi interesează, dar ideea este una de excepție. DEȘI o promovare (youtube + facebook + redirecte) să spunem că ar costa maxim 100E, pe când pliantele (țus + impirare + foi) ar costa mult mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RollWat Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 majoritatea jucatorilor nu au peste 15 ani si nu ii lasa parintii sa iasa din casa.... NU majoritatea, ci 99 la suta! F bn punctat! promovare (youtube + facebook + redirecte) să spunem că ar costa maxim 100E, pe când pliantele (țus + impirare + foi) ar costa mult mai mult. Daca tu ai calculat costul a catorva sute de pliante la MULT peste 100e inseamna ca nu ai prea trecut pe la orele de matematica ci ai preferat sa-mp ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauricee Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 1. Nu cred ca acest lucru este ok, din punct de vedere juridic. Am incercat sa impart pliante cu "ziua scolii" iar politia locala din Timisoara mi-a cerut licenta pentru acest lucru, am avut noroc ca am scapat doar cu un avertisment ... 2. Ce faci daca te intalnesti cu un grup de 5-6 persoane care joaca pe alta comunitate? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted May 14, 2014 Author Share Posted May 14, 2014 Salut Maurice, Pharell aici, ne cunoastem destul de bine si sincer nu imi este frica de nici un adversar, pe timpul comunitatii mele nu am avut frica de nimeni si nici nu voi avea, fac asta pentru a ajuta si tin sa cred ca este un loc bun de populat. Cat despre cheltuit, platesc eu totul am nevoie doar de 5-6 membri sa nu ma duc singur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan phR Posted May 16, 2014 Author Share Posted May 16, 2014 Topic closed, mi-am format o echipa si in zilele ce urmeaza vom da comanda pliantelor si vom merge peste tot. Revin cu poze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albertoy21 Posted May 16, 2014 Share Posted May 16, 2014 Nume game :[uS]Albertoy21ID de contact : Sarbu Albertiho skype Albertosarbu mass Bucuresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver ENB by Robert Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Va plateste cineva sau ce? Tu crezi ca pliantele sunt gratis? Tu crezi ca e usor? Tu crezi ca ai voie sa le imparti unde vrei tu? Tu crezi ca nu poti face ceva mai bun in timpul ala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI RS8 Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.