RecklesS Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Propun ca atunci cand omori un jucator sa nu mai piarda iteme , de ce? Pai de acolo pleaca scandal si cearta , nimeni nu se cearta ca a murit ci pentru ca a pierdut iteme muncite , La fel si la arena ce rost are sa te duci cu iteme enchant cand ai sansa sa le pierzi... marjoritatea fac pvp cu iteme din fier/piatra ceea ce nu e asa frumos.. sti stiti cu toti ce greu e sa iti construiesti o sabie buna apoi sa o pierzi , asa nu mai exista cearta de la tpa kill , multi evita sa faca schimburi si zic ceva gen : da tu tpa ca ma omori , pana la urma pvp e player vs player sa demonstrezi care e mai bun nu sa ramai fara ce ai mai bun , putem face si campionate pvp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted May 14, 2014 Share Posted May 14, 2014 Sunt total de acord, ai dreptate cu tot ce ai zis. Probabil unii vor fi impotriva, cel mai bine, arena care e acum sa devina arena pvp in care sa nu se piarda itemele sa se cheme PvP 1 si sa se mai faca una in padure sau undeva care sa se cheme PvP 2, iar acolo sa se piarda itemele asa am impaca pe toata lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenRO Posted May 17, 2014 Share Posted May 17, 2014 Eu nu sunt de acord! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 @@RecklesS, Campionate PVP au mai fost si voi mai organiza in curand, bineinteles acolo nu vor pica itemele. Haide sa gandim invers, ce rost mai are PVP fara sa castigi nimic? Am incercat acest lucru de Pasti printr-un event. Doua zile nu mai picau itemele, unii au fost fericiti altii nu, dar un lucru e sigur. PVP-ul era aproape inexistent. Stii cum e, "daca nu risti, nu castigi". Cat despre trade si tpa kill... voi face un loc special pentru trade, iar sanctiunea pentru tpa kill e destul de mare, zic eu. Propunere partial respinsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts