Jump to content

Mai vindecă Dumnezeu astăzi?


ALexu
 Share

Recommended Posts

Mai vindecă Dumnezeu astăzi?

 

Mulţi creştini cred că Dumnezeu nu mai face minuni astăzi şi prin urmare, nici vindecări. Însă medicii creştini susţin contrariul. Ba mai mult, spun că situațiile de care s-au lovit de-a lungul carierei lor le confirmă asta.

 

dreamstime_xxl_39167383-2-900x480.jpg

 

Dumnezeu face minuni. Aceasta este credința pe care și-au exprimat-o 240 de medici creştini şi lucrători în domeniul sănătăţii din 38 de ţări, cu ocazia celei de-a 11 întâlniri anuale World Christian Doctors Network (WCDN). În perioada 9-10 mai 2014, aceștia s-au întâlnit la Sofia, în Bulgaria, să discute despre medicină, ştiinţă şi spiritualitate, notează The Christian Post.

 

Aceşti medici susţin că medicina singură nu poate trata unele dintre cele mai grave boli ale secolului nostru, motiv pentru care „vindecarea spirituală” ajută în acest sens. De asemenea, ei cred că nu orice vindecare pe care nu și-o pot explica este minune și că o astfel de concluzie nu trebuie să fie hazardată. De aceea, cu ocazia conferinţei, câţiva medici au prezentat câteva cazuri miraculoase, însoţite de dovezi pertinente pentru lipsa unor factori umani sau științifici care să fi dus la vindecare. După prezentarea lor, participanţii au avut ocazia să le pună întrebări.

 

Printre cazurile prezentate a fost şi cel al Dr. Mieke Kuiper, medic în Brisbane, Australia, care în ciuda faptului că a pierdut un ochi în lupta cu cancerul, continuă să creadă că Dumnezeu poate da vindecare, dacă acest lucru e spre binele nostru. Ea povestea cum, atunci când i-a fost diagnosticată boala, şi-a pus toată încrederea în Dumnezeu, dispusă să accepte orice urma să i se întâmple. A trecut printr-o intervenţie chirurgicală şi printr-un proces de vindecare destul de greu, dar cu linişte în suflet.

 

Sursa: Click.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.