Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

- Nume: [uS]VaMpiii.DEREGLATU

- RPG Bar: VaMpiii.DEREGLATU.png

- Tipul de pachet dorit: 4

- Anunțuril dorit: Zara Kids Clothes cu ID-ul 103 te asteapta sa cumperi skin-uri, ochelari si palarii sau chiar /escape.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da.

- Alte precizări: Sa fie luat de Lazi, se descurca de minune si face o treaba grozava.

- Nume: Ex.zzibit

- RPG Bar: Ex.ZziBiT.png

- Anunțuril dorit: Vand casa cu id 21 situata in zona Temple LS, pretul fiind de 15.000.000$ negociabil.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da.

- Alte precizări: Mersi

- Nume:Scotocell

- RPG Bar:Scotocell.png

- Tipul de pachet dorit:3.

- Anunțuril dorit:Scotocell vinde casa situata langa intersectiam din Las Venturas. Pretul este 3.500.000$.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Desigur.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Desigur.

- Alte precizări:Multumesc!

- Nume: NightGFX

- RPG Bar: NightGFX.png

- Anunțuril dorit: "NightGFX ofera rent gratuit la casa cu id-ul 246 situata in zona mecanic las venturas."

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: da

- Alte precizări: -

@, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Local Editor Lazi.

Pachet tip 4. Anuntul este: "Zara Kids Clothes" cu ID-ul 103 te asteapta sa cumperi skinuri, ochelari, palarii sau chiar [/escape].

@, nu ai bara RPG.

@, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Local Reporter WaZZy.

Pachet tip 3. Anuntul este: Scotocell vinde casa cu ID-ul 310, situata langa ''intersectie LV''. Pretul este de $3.500.000.

@@uN Night, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern Biggie.

Pachet tip 4. Anuntul este: NightGFX ofera rent $0 la casa cu ID-ul 246, situata in zona jobului de mecanic.

- Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită reporterului responsabil pentru pachetul dumneavostră.

- Vă recomand să luați dumneavoastră legătura cu reporterul care se ocupă de pachet.

- Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății.

Posted Yesterday, 13:39

- Nume: Ex.zzibit

- RPG Bar: Ex.ZziBiT.png

- Anunțuril dorit: Vand casa cu id 21 situata in zona Temple LS, pretul fiind de 15.000.000$ negociabil.

- Alte precizări: Mersi.

Edited by Exzzibit

- Nume: Cristi.G

- RPG Bar: Cristi.G.png

- Anunțuril dorit: Casa cu ID 467 din oras San Fierro ofera rent gratuit, chiriasii pot beneficia de camere de lux,masini si cadouri gratis !

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: Nici unul.

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da

- Alte precizări: -

- Nume:ArseniePapacioc

- RPG Bar:ArseniePapacioc.png

- Tipul de pachet dorit: 4.

- Anunțuril dorit:Urc masini pe case , dispun de Packer!

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:Da

- Alte precizări:-

Edited by Denis21122001

Nume: Paracetamol

RPG Bar: Paracetamol.png

Tipul de pachet dorit: 4

Anunțuril dorit: Hai si tu la 24/7 Gara Los Santos (ID 16), va asteapta cu o gama variata de produse la reducere!

Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2

Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Desigur.

Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Normal.

Alte precizări: Multumesc! Lui Rulz i-am dat banii o dat 10 news-uri nici atat si o iesit din factiune!...

- Nume:Andrrei

- RPG Bar:Andrrei.png

- Tipul de pachet dorit:1

- Anunțuril dorit: Andrrei ofera cheile de la Turismo si Bullet contra-cost. Pentru mai multe detalii contactati-l.

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Desigur

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:da

- Alte precizări:As dorii ca eu sa ma ocup de pachet, pentru ca, vreau sa dau anuntul cand sunt on

- Nume: sebbeNAIRFORCE

- RPG Bar: sebbeNAIRFORCE.png

- Anunțuril dorit: Clan-ul [LORD] recruteaza noi membrii activi cu level 30+. Aplicatiile se fac pe website.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: Asta e primul.

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Desigur.

- Alte precizări: Daca merge, o sa mai fac.

@, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern Alcolistul.

Pachet tip 4. Anuntul este: Casa cu ID-ul 467 din San Fierro ofera rent $0. Chiriasii beneficiaza de camere de lux, masini si cadouri.

@, de pachetul dumneavoastră se va ocupa domnișoara Intern Iulia.

Pachet tip 4. Anunțul este: Ex.zzibit vinde casa cu ID-ul 21 din cartierul Temple. Pretul este de $15.000.000, negociabil.

@, de pachetul dumneavoastră se va ocupa domnul Intern Ursuletu.

Pachet tip 4. Anunțul este: ArseniePapacioc urca masini pe case cu ajutorul unui Packer.

@, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern Mariusng.

Pachet tip 4. Anunțul este: Hai si tu la 24/7 de la gara Los Santos (ID 16). Va asteapta o gama variata de produse la reducere.

@, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern Andrrei.

Pachet tip 1. Anunțul este: Andrrei ofera cheile de la Turismo si Bullet contra-cost. Contactati-l pentru mai multe detalii.

@@senzoRRR, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern Jurjac.

Pachet tip 4. Anunțul este: Clanul LORD recruteaza jucatori activi cu level 30+. Aplicatiile se fac pe RPG.

- Aveți 72 de ore la dispoziție să achitați suma stabilită reporterului responsabil pentru pachetul dumneavostră.

- Vă recomand să luați dumneavoastră legătura cu reporterul care se ocupă de pachet.

- Durata maximă de publicare a pachetului este de 7 zile, începând din momentul plății.

- Nume: Dubeer

- RPG Bar: Dubeer.png

- Tipul de pachet dorit: Numarul 4

- Anunțuril dorit: Clanul Ultras Power [uP] recruteaza membrii activi si seriosi de nivel 25+! Aplicatii pe RPG.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0

- Alte precizări: Pachetul de anunturi sa fie preluat de Okko, daca se poate.

@, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Local Editor Okko.

Pachet tip 4. Anuntul este: Clanul Ultras Power [uP] recruteaza jucatori activi si seriosi de nivel 25+. Aplicatiile se fac pe RPG.

- Nume: Claudius

- RPG Bar: Claudius.png

- Tipul de pachet dorit: Pachetul cu nr 4.

- Anunțuril dorit: Astăzi în intervalul 20:00 -22:00. Factiunea Paramedic recrutează 3 medici rezidenți, aplică și tu pe Website, cerinte minime level 7 și o aplicație cât mai bună.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da

- Alte precizări: Mulțumesc, a-și dori să se ocupe [uV]Ken(Z)oR

@, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Local Editor Ken(Z)oR.

Pachet tip 4. Anuntul este: La orele 20-22, Paramedics recruteaza 3 medici cu level 7+ si aplicatie cat mai buna. Aplicatii pe RPG!

- Nume: [uS]VaMpiii.DEREGLATU

- RPG Bar: VaMpiii.DEREGLATU.png

- Anunțuril dorit: Zara Kids Clothes cu ID-ul 103 te asteapta sa cumperi skin-uri, ochelari si palarii sau chiar /escape.

- Alte precizări: Sa fie luat de Lazi daca se poate.

- Nume: CristiaN.MihaiL

- RPG Bar: CristiaN.MihaiL.png

- Tipul de pachet dorit: Simplu

Numele participantilor: Fl4nE.

Rpg bar-ul participantilor: Fl4nE..png

- Alte precizări: Doresc sa fac interviu .

Nume: Soldier.Teddy.

- RPG Bar: SoldieR.Teddy..png

- Tipul de pachet dorit:4

- Anunțuril dorit: Hot Dog Company Las Venturas A Fost Scos La Vanzare ! Check RPG!

- Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:da

- Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul:desigur

- Alte precizări:Multumesc!

- Nume:No_Stress

- RPG Bar:No_Stress.png

- Anunțuril dorit: Ora 20:30 pana la 22:30 toata saptamana : Clanul [JaFh] recruteaza membrii noi , aplicatie rpg , lvl 20+ si factiune !

- Alte precizări: Multumesc , a-si dori sa mi-l puna [AIM]Falconel

Edited by No Stress

- Nume: MRD

- RPG Bar: MRD.png

- Tipul de pachet dorit: 2

- Anunțuril dorit: Vand sau schimb casa 115 din zona Marina LS cu 300 renters, astept oferte pe RPG.

- Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: Asta e al 2-lea

- Alte precizări: Daca se poate sa fie preluat de un reporter care e mai activ.

@, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern Zante. Lazi nu si-a terminat pachetul.

Pachet tip 4. Anuntul este: "Zara Kids Clothes" cu ID-ul 103 te asteapta sa cumperi skinuri, ochelari, palarii sau chiar [/escape].

@@Dreem, ai gresit topicul.

@@Teddy, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern 7Steel[CAPITANU].

Pachet tip 4. Anuntul este: Hot Dog Company din Las Venturas a fost scos la vanzare. Verificati pe RPG!

@@No Stress, nu ai RPG Bar.

@@MRD, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern Falconel.

Pachet tip 2. Anuntul este: MRD vinde sau schimba casa cu ID 115 din Marina, avand 300 de chiriasi. Ofertele se fac pe RPG.

@, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern Zante. Lazi nu si-a terminat pachetul.

@@Dreem, ai gresit topicul.

@@Teddy, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern 7Steel[CAPITANU].

Pachet tip 4. Anuntul este: Hot Dog Company din Las Venturas a fost scos la vanzare. Verificati pe RPG!

@@No Stress, nu ai RPG Bar.

@@MRD, de pachetul dumneavoastra se va ocupa domnul Intern Falconel.

Pachet tip 2. Anuntul este: MRD vinde sau schimba casa cu ID 115 din Marina, avand 300 de chiriasi. Ofertele se fac pe RPG.

Nume:No_Stress

- RPG Bar:No_Stress.pngNo_Stress.png

- Anunțuril dorit: Ora 20:30 pana la 22:30 toata saptamana : Clanul [JaFh] recruteaza membrii noi , aplicatie rpg , lvl 20+ si factiune !

- Alte precizări: Multumesc , a-si dori sa mi-l puna [AIM]Falconel

• E l e g a n t changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos changed the title to News Reporters - Cereri pachete de anunţuri / Bundle of announcements requests [Service: ON]
  • TLG Valentinos locked this topic
  • TLG Valentinos unlocked this topic