Jump to content

Consideri că ai contribuit suficient față de comunitate pentru a fi VIP? Atunci citește aici

E l e g a n t

RPG Administration - Junior
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

E l e g a n t last won the day on July 31

E l e g a n t had the most liked content!

Community Reputation

130 Extraordinary

About E l e g a n t

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 03/04/2003

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  Nu si aici
 • Steam ID
  Nu
 • Discord
  Nici aici

Previous Fields

 • Real name
  Valentin
 • RPG1 Nickname
  Ele_elegant

Recent Profile Visitors

1444 profile views
 1. E l e g a n t

  Nick: Ele_Elegant Rank: 5 (Major) Am susținut testul cu: PeakyBlinder.SJ25 Rezultatul: RESPINS Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 0/3 -- 12.10.2019, aprox. 19:30 - 20:00 Rezultat arme + (Data si ora): 4/9 - aprox. 20:00 / 12.10.2019 Rezultat proba practica: Nu a avut loc. Alte precizări: Mult succes data viitoare! Mai exerseaza la PaintBall.
 2. E l e g a n t

  Pe RPG WEBSITE, asta in caz cs nu aveti. Pe acel "buletin" verde sa dai click si sa introduci link ul profilului tau de pe forum
 3. E l e g a n t

  Nick: Ele_Elegant Rank: 5 (Major) Am susținut testul cu: (Adrian). Rezultatul: Admis Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 1/3 -- 09.10.2019 22:30 Rezultat arme + (Data si ora): 5/9 - 23:00 / 09.10.2019 Rezultat proba practica: Nu a avut loc. Alte precizări: Bun venit in armata, soldat!
 4. E l e g a n t

  Eldon, nu faci parte din National Guard. Stoparea actiunilor tale prin adaugarea comentariilor in acest topic este necesară, aceasta deoarece nu ești membru, ceea ce conduce la sancțiuni validate de regulamentul acestui forum. Astfel am sa te rog sa te opresti. Multumim Nu sunt bine venite aceste critici din partea ta când nu cunoști situația în profunzime, mai ales că prietenii țin parte unul altuia mereu. Făra reply.
 5. E l e g a n t

  primiți cu colindul, mateloți?
 6. E l e g a n t

  Felicitări! Meriți!💐🌷
 7. E l e g a n t

  Ca nu mi ai dat 100k
 8. E l e g a n t

  Nickname: Ele_Elegant Rank: 5 ( Major ) Data ședinței pentru care vrei să te învoiești: 22.09.2019 Motivul: Din cauza faptului că luni am o înlănțuire de evaluări în cadrul școlii, dar și faptul că se prea poate să nu fiu acasă, ci plecat din zonă, nu voi avea acces la internet și nici timp liber pentru a participa la ședință. Alte precizări: Succes!
 9. E l e g a n t

  "Aceste cuvinte ne doare".
 10. E l e g a n t

  Se poate si mai bine
 11. E l e g a n t

  A dat vladut report? 🤭
 12. E l e g a n t

  daca te pot ajuta astfel de informatii nu prea bune despre el 23.10.2018 02:10 Permanent Attempt of selling account(No Unban)
 13. E l e g a n t

  Al 3 lea monsieur. Gg
 14.  

  1. E l e g a n t

   E l e g a n t

   De vrei gustul ferucirii... ⚘⚘⚘

  2. St4cky
 15. E l e g a n t

  Nu pricep care este dilema ta in cazul de față. Faptul ca se fac unele update-uri ce nu te mulțumesc pe tine într-o anumită proporție nu concepe nicidecum ideea că serverele de samp sunt echivalente cu dezastrul propriu-zis. Hate, hate și iar hate văd din partra ta. Faci comparație cu serverele rusești, o comparație nu tocmai potrivită. Gândește-te și la faptul că Rusia este de mai mare decât România, mai ales la faptul că în România, dupa cum bine vezi, dupa 2016-2017, ori undeva pe aici, au apărut și alte servere urmând ca jucatorii să se joace și pe altele, servere cunoscute cam de toti de aici. Dacă am fi ca in < 2016, majoritatea ar avea de ales dintre B-Zone si rivala pe care o cunoști. Sunt N motive pentru care serverul pierde din jucatori, fie din cele zise mai sus, fie că apar noi jocuri mai interesante ori că mulți au ajuns la maturitate si nu au timp de joc. În cazul de față ești gen "vreau o tara ca afară"dar cum sa aducem un plus a ceea ce înca nu e mort - pentru că samp inca se ție bine - dacă noi doar facem hate și nu ne punem intrebarea: oare cum aș putea fi de folos dacă ma pricep? Ori faptul că nu te intereseaza, e altceva. Abandonează subiectul. Sunt destul de subiectiv in momentul acesta. Vorbim despre un update, un update mult așteptat de mulți jucatori, însa din ce vad nu te interesează acest aspect. Gândește-te că marea majoritate nu au un PC relativ bun pentru a juca PUBG. Crede-ma, nu toti isi permit a da 200 lei sau cat e pe niste componente, ori mai multi bani pentru achizitionarea unui PC nou doar pentru a juca jocuri "forță". Faptul ca tu iti permiti ceva bun e minunat, dar haide sa nu dam cu noroi in tot ceea ce prindem si sa nu bagam pe toata lumea in aceeasi oală. Fiecare update ce aduce lucruri noi e bine-venit. Și unora le place cu adevarat samp poate mai mult decat gta 5, pubg etc. Realitate plină de contraste.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.