Jump to content

Procesul de fuziune va fi reluat din pacate. Detalii aici aici
Cele mai noi detalii de dupa fuziune aici

E l e g a n t

RPG Administration - Junior
 • Content Count

  457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

E l e g a n t last won the day on July 31

E l e g a n t had the most liked content!

Community Reputation

97 Impressive

About E l e g a n t

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 03/04/2003

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  Nu si aici
 • Steam ID
  Nu
 • Discord
  Nici aici

Previous Fields

 • Real name
  Valentin
 • RPG1 Nickname
  Ele_elegant

Recent Profile Visitors

1224 profile views
 1.  

  1. E l e g a n t

   E l e g a n t

   De vrei gustul ferucirii... ⚘⚘⚘

 2. E l e g a n t

  Nu pricep care este dilema ta in cazul de față. Faptul ca se fac unele update-uri ce nu te mulțumesc pe tine într-o anumită proporție nu concepe nicidecum ideea că serverele de samp sunt echivalente cu dezastrul propriu-zis. Hate, hate și iar hate văd din partra ta. Faci comparație cu serverele rusești, o comparație nu tocmai potrivită. Gândește-te și la faptul că Rusia este de mai mare decât România, mai ales la faptul că în România, dupa cum bine vezi, dupa 2016-2017, ori undeva pe aici, au apărut și alte servere urmând ca jucatorii să se joace și pe altele, servere cunoscute cam de toti de aici. Dacă am fi ca in < 2016, majoritatea ar avea de ales dintre B-Zone si rivala pe care o cunoști. Sunt N motive pentru care serverul pierde din jucatori, fie din cele zise mai sus, fie că apar noi jocuri mai interesante ori că mulți au ajuns la maturitate si nu au timp de joc. În cazul de față ești gen "vreau o tara ca afară"dar cum sa aducem un plus a ceea ce înca nu e mort - pentru că samp inca se ție bine - dacă noi doar facem hate și nu ne punem intrebarea: oare cum aș putea fi de folos dacă ma pricep? Ori faptul că nu te intereseaza, e altceva. Abandonează subiectul. Sunt destul de subiectiv in momentul acesta. Vorbim despre un update, un update mult așteptat de mulți jucatori, însa din ce vad nu te interesează acest aspect. Gândește-te că marea majoritate nu au un PC relativ bun pentru a juca PUBG. Crede-ma, nu toti isi permit a da 200 lei sau cat e pe niste componente, ori mai multi bani pentru achizitionarea unui PC nou doar pentru a juca jocuri "forță". Faptul ca tu iti permiti ceva bun e minunat, dar haide sa nu dam cu noroi in tot ceea ce prindem si sa nu bagam pe toata lumea in aceeasi oală. Fiecare update ce aduce lucruri noi e bine-venit. Și unora le place cu adevarat samp poate mai mult decat gta 5, pubg etc. Realitate plină de contraste.
 3. E l e g a n t

  Nick: Ele_Elegant Rank: 5 (Major) Am susținut testul cu: iPa1n Rezultatul: Admis Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 1.5/3 -- 31.07.2019 12:20 Rezultat arme + (Data si ora): 8/9 - 12:37 / 31.07.2019 Rezultat proba practica: Nu a avut loc. Alte precizări: Bun venit in armata, soldat! Nick: Ele_Elegant Rank: 5 (Major) Am susținut testul cu: Alexandrovsky Rezultatul: Nu a promovat proba teoretica Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 3/3 -- 31.07.2019 21:52 Rezultat arme + (Data si ora): - Rezultat proba practica: Nu a avut loc. Alte precizări: Imi pare rau, te rog, nu te demoraliza, reincearca. Sunt ferm convins ca vei reusi sa fii coleg cu noi.
 4. E l e g a n t

  Să știi că nu toată lumea își permite un PC "forță" care să ducă PUBG și alte jocuri elevate. În cazul de față, un asemenea sistem este bine-venit. Jocul ăsta este încă la un standard ridicat. Cred ca aproape 50% din jucătorii de samp nu urcă peste 50 FPS, de aceea ne adaptăm fiecare la ce putem și la ce ne permitem, astfel încât să ne mai distrăm și cu sisteme care sunt mai "fake", dar destul de atractive. Este de altfel "începutul începuturilor" acest joc, mai ales baza pentru cei veterani pe comunitate, așa cum spune și @uS DeviL
 5. E l e g a n t

  Nu deținem această informație. 🐥🐤🚸 Pe 30 februarie. 😅
 6. E l e g a n t

  Felicitări tuturor, mă simt onorat să mă aflu pe listă 😊
 7. E l e g a n t

  Înainte să puneți intrebări citiți ce a spus omul asta pe prima pagină. O sa fii transferat cu totul. Doar la case/biz uri intervin anumite probleme.
 8. E l e g a n t

  Nick: Ele_Elegant Rank: 5 (Major) Am susținut testul cu: Dr.Prototype Rezultatul: Admis Rezultat la test teoretic + (Data si ora): 2.5/3 -- 14.07.2019 20:30 Rezultat arme + (Data si ora): 5/9 - in jurul orei 21:00 / 14.07.2019 Rezultat proba practica: Nu a avut loc. Alte precizări: Bun venit in armata, soldat!
 9. E l e g a n t

  Cei de pe RPG 3 si 4 nu trebuie defavorizați, ci ar trebui să vă gânditi că si cei de acolo au muncit pentru functii și ceea ce mai este, cu toate că e aiurea ca o facțiune să aibă 2 lideri. Cand s-au apucat de acel server nimeni nu știa ca serverul are să scadă considerabil.
 10. E l e g a n t

  Citeste si tu tot ce a scris Kelton si gasesti raspunsul
 11. E l e g a n t

  De aceea să se analizeze numarul de ore, comportamentul, in general istoricul celor 2 si apoi prin comparatie sa se aleaga, zic
 12. E l e g a n t

  La asta nu m-am gândit, nu stiu, cei ce au lider evident vor 2 lideri pentru a nu pierde functia, inteleg. Dar vor fi zeci de probleme si neintelegeri. Oricum, vor exista solutii, acum ne dăm doar cu parerea.
 13. E l e g a n t

  Și ce te faci dacă nu se înteleg acei doi lideri? Să privim si partea asta, pentru ca si pe 1 lideri cu moț așa cum sunt pe toate serverele, admin 4 intervine degeaba, ei in continuare se vor dușmani. Unii da, unii nu.
 14. E l e g a n t

  Părerile sunt împărțite iar fiecare are dreptate în ceea ce spune. Observ că enigma stă la baza functiei de lider. Categoric, nu e în regula să fie lider cel de pe RPG 1 sau 2 (eu unul sunt de pe RPG 1) pentru simplul fapt ca joaca pe serverul principal, in acest caz nu o sa fie egalitate si pentru cei de pe 3 și 4. Intervine o alta problema, asa cum am vazut-o pe aici, si anume 2 lideri intr-o facțiune. Este cu dus si cu intors, unii se inteleg, unii nu se inteleg, si daca nu se inteleg din prima, asa ramane. Sunt personalitati si personalitati, de exemplu la aplicatii poate X vrea pe A si Y nu vrea pe A, se ajunge la conflict cu toate că, cel mai probabil, acei lideri sunt persoane mature, nu se poate nega asta. Intervine promovarea, unul vrea sa promoveze pe A iar celalalt considera că nu merita acea promovare jucatorul A, sunt multe motive, ce se intampla daca vor aparea aceste efecte? Sunt constient ca fiecare a muncit pentru acea functie. Mi se pare o solutie mai ideală ca fiecare dintre lideri/sublideri să primească rang 5 iar mai apoi printr-un sondaj acea factiune să voteze liderul dorit dintre cei ce au fost rang 6+. Ideea mea.
 15. E l e g a n t

  Aici da, NU e ok cu 2 lideri: - certuri/conflicte pt promovari si altele - rivalitate - reorganizare grea cu 60 membri in factiune Ori facem ala bala portocala si care iese ăla e 👻
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.