Jump to content

Ponta, huiduit în Gara de Nord, unde a ajuns cu trenul de la Craiova

DGS Daviid
 Share

Recommended Posts

Premierul Victor Ponta a fost huiduit, sâmbătă, la sosirea în Gara de Nord din Bucureşti, unde a ajuns de la Craiova, de un grup de aproximativ 30-40 de tineri care l-au aşteptat la ieşirea de pe peron.

victor-ponta-bogdan-danescu.jpg?width=40

Ponta, huiduit în Gara de Nord, unde a ajuns cu trenul de la Craiova

Premierul Victor Ponta a plecat, sâmbătă după-amiază, din Gara Craiova, în prima cursă a trenului electric Hyperion, produs în acest oraş. Ulterior, el a sosit în Gara de Nord. La sosire, premierul a coborât din tren, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Dan Şova. El a acordat declaraţii jurnaliştilor care îl aşteptau pe peron.

Unul dintre tineri a afişat o pancartă albă pe care nu era scris nimic. În momentul în care tinerii au început să huiduie, Ponta i-a salutat cu mâna

"De ce te-a trimis?" i s-a adresat Ponta unui tânăr din grup, râzând. "Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanţa. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici", a continuat liderul PSD.

Ofiţerii SPP l-au înconjurat pe premier, formând un perimetru de securitate. Şeful Guvernului a ieşti din gară, a urcat în maşina oficială şi a plecat.

Trenul Hyperion este primul tren electric fabricat în România de către compania Softronic Craiova, investiţia depăşind cinci milioane de euro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.