Jump to content

Problema - Forum

Robert46

Recommended Posts

Salut. Atunci cand intru pe internet mi se adauga extensia "sense" care imi baga tot felul de reclame. O sterg si se baga din nou. Nu stiu cum sa scap de ea am incercat toate browserele posibile dar se pune singura. Ce poate cauza asta si cum scap de ea?

Pe forum e insuportabila, spre deosebire de alte site-uri nu imi apar reclame, insa imi subliniaza si imi baga link-uri in cuvinte pe care le subliniaza si ingroase. Arata cam asa: http://i.imgur.com/dwFc73e.png

Ai incercat sa schimbi browseru ? sau sa il reinstalezi pe cel precedent cu setarile default ?

Am precizat ca am incercat toate browserele.

Am incercat dar tot apare :(

Incearca internet explorer sau google chrome.

Am precizat ca am incercat toate browserele.

Este un virus, l-am avut si eu. Se numeste intext.navlinks.com. Cauta pe google cum sa il rezolvi. Se gasesc niste tutoriale lungi dar bune. Daca te-am ajutat acorda-mi un rep_up.png .

Am vazut ca nu pot dezistala acea aplicatie pe nume Sense si antivirusul imi detecta ceva ce nu poate rezolva, deja am reinstalat windows-ul si am rezolvat. Mersi.

Am vazut ca nu pot dezistala acea aplicatie pe nume Sense si antivirusul imi detecta ceva ce nu poate rezolva, deja am reinstalat windows-ul si am rezolvat. Mersi.

N-am prea inteles daca te-am ajutat sau nu, dar mi-ai multumit. Asa ca cu placere.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.