Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

Ratoiu4 ZEW

Member
 • Content Count

  1177
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

181 Extraordinary

About Ratoiu4 ZEW

 • Rank
  Acţionar la sc.străzile
 • Birthday 10/02/1997

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • RPG1 Nickname
  DucKy

Recent Profile Visitors

4224 profile views
 1. Ratoiu4 ZEW

  Ma apuc iar de samp ma ))
 2. Ratoiu4 ZEW

  sa va trag la ghiot
 3. Hai noroc, ce mai facetzy mey? V-a preluat Teylo vad "dusmanul" meu nr1 Va pupa si Looney apasat si dulk3, voi ce mai invartiti? tot pe SA:MP, tot pe SA:MP? Paste Fericit sa va traiasca familia si ce aveti mai scump. Asta nu e post pentru +1 sa innebunesc aici am trecut si yo sa va salut, sa va urez sarbatori fericite, da cu intarziere, asta e.. ce sa faci.. Teylo ti-ai unit sufletu cu domnisoara din poza vad bravo baiatule.. prima si ultima.. stii cum se zice.. ) Va salut si va respect, si pe aia vechi, si pe aia noi. P.S: Nu m-am uitat cine mai e in departament, da sigur cineva vechi inca e.. nu mai trimite-ti PM-uri "Mai traiesti? Am auzit ca ai murit cu motoru" Nu mor caii cand vor cainii ) n-am murit da gata s-a dus cu SA:MP-ul.. a fost vremea lui pe vremuri, a imbatranit Ma astept la Warn, Kick, Slap, Ban, Slay pe forum ) oricum nu mai conteaza, toate cele bune!!
 4. Ratoiu4 ZEW

  - Nick: DucKy -- Level: 50 -- [/stats] dinainte de problemă: - -- [/stats] după problemă: - -- Descrierea problemei: Hai noroc, doar ce m-am reapucat si eu de SA:MP si mi-am uitat pin-ul si totodata contul de yahoo. Cand m-am logat prima oara pe B-zone in 2013 am pus un Y!M care nu il foloseam deloc, [email protected] si am crezut ca nu o sa am nevoie de el, dar acum ca mi-am uitat pin-ul mi-am dat seama ca imi foloseste. Acum toate conturile facute de mine, fie de iCloud, Facebook s.a.m.d sunt pe [email protected] Rugamintea mea este sa imi transfer contul de SA:MP pe noul Y!M si sa imi aflu pin-ul. -- Informații folositoare: Puteti verifica logarile, toate au fost facute de mine, pe calculatorul meu.
 5. Ratoiu4 ZEW

  mai astept creatii, multumesc.
 6. Ratoiu4 ZEW

  Nick: DucKy Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnatura): Tema (In caz ca nu exista o imagine): Rugby pe zăpadă, motociclete pe zăpadă etc. / Doua poze intr-una combinate amandoua ar fi faine. Va las sa va punet imaginatia la contributie. Text: DucKy Dimensiuni: Mărișel Alte precizari: dau +1 frațzy mei.
 7. Alohaaaa' ce faceți nebunelor? Mai trăiți!?
 8. Ce face feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Hahahaaaaa' ne vedem pe /wanted cu Looney, din cand in cand. Vreau prospaturi, stii ca #DauMagie
 9. Ce mai faceti fetele? Cum o mai duceti?
 10. Multumesc frumos pentru sprijinul acordat. Am considerat cu Looney ca ne-am terminat treaba aici, am decis sa dam sansa si altor persoane! Vine vara, deci distrati-va... dar pana una alta treceti clasa, nu faceti ca mine Multumesc inca odata, succes in ceea ce va propuneti sa faceti in game dar si in real life! Va astept la Constanta!
 11. Felicitări celor ce au luat rank-up & welcome celor noi!
 12. Ratoiu4 ZEW

  Nick: DucKy[ZEW] Rank: 6. Am dat test cu: BeBstaR666 Data: 28.04.2015 Rezultat proba teoretica: 0/3. Rezoltat proba duele: 1/6 ( 5 duele castigate din 6 ) Rezultat proba practica: 0/6 Rezultat total (Admis/Respins): 14 / 15 Admis Alte menţiuni:
 13. Ratoiu4 ZEW

  Începând de astăzi (26.04.2015) mașinile personale nu mai au ce căuta în partea din fata a garajului. Membrii care sunt prinși că mai parchează mașinile persoanel în fata garajului vor fi sancționați cu avertisment verbal. Aveți timp 24 de ore la dispoziție să mutați mașinile. (Excepție având cei cu inactivitate, până revin)
 14. Salut agenti, pana luni sunt plecat, aveti grija de Looney. Welcome celor noi.
 15. Ratoiu4 ZEW

  Nick: DucKy[ZEW] Rank: 6. Am dat test cu: [TF]Team_Ionut Data: 11.04.2015 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezoltat proba practica: - Rezultat total (Admis/Respins): Respins. Alte menţiuni: Invata regulamentul si nu mai incerca sa copiezi!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.