Florineleste cem mai tare Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Nick: FloriNnNDescriere bug: In unele zile cand am lag excesiv la bani adica la stats acela din dreapta ecranului imi spune can not displeysi apoi banii! dc? asta se intampla doar in unele zile! ( oare este din cauza ca am net pe stick de la vodafone cu trafic 2 gb?)World [i](Precizaţi lumea unde se întamplă)[/i]: peste totScreenshots:http://postimg.org/image/e14ozbqlf/Alte precizări: Oare e din cauza netului meu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 Eu nu am mai vazut acest bug, desi e si la reclamatia facuta de tine. As dori sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooterzew Posted June 6, 2014 Share Posted June 6, 2014 (edited) Da e din cauza netului ( aia 2 gb se consuma in 3/4 zile daca te joci sau descari deci nai niciun avantaj ) am si eu stick cosmote cu trafic 3 gb .. mie nu mi sa intamplat dar da din cauza netului e se face conexiunea cu serverul mai greu daca ma intelegi la ce ma refer , pur si simplu nu se incarca toate alea in timp real si deaia dureaza mai mult pana apar banii si celelalte , dar nu e bug din server ci de la conexiunea slaba. Edited June 6, 2014 by SHOOTERZEW Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts