Adi007 Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Salut! Ieri mi-am uitat codul de deblocare al iphone-ului, asa ca l-am dat unui prieten care i-a facut un restore pentru a scapa de cod.L-am configurat din nou ca iPhone nou, iar cand am inceput sa instalez aplicatiile, am observat ca se instaleaza in limba chineza, desi in toate setarile aveam trecuta regiunea Romania.Azi am incercat sa-i fac la mine un restore, pentru a-l reconfigura ca iphone nou, insa iTunes imi spune ca iphone-ul nu a putut fi resetat din cauza unei erori necunoscute (3004).Tin sa mentionez ca iTunes nu-mi mai vede nici backup-urile facute de-a lungul timpulu in iCloud.Am incercat restart la PCAm incercat reboot la iDeviceAm incercat sa dau restore din recovery modAm incercat sa introduc acele IP-uri in system32>drivers>etc>hosts (acelea cu gs.apple.com)Nimic nu a functionat...Va rog sa nu oferiti raspunsuri gasite pe google, pentru ca am incercat absoul orice scria pe google. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leventhe Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts