d3l3t3r Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 LeBron - am incercat si asta Bladde - nu am buget Balon - nu e vorba doar de SA:MP de exemplu si cand stau pe forum + youtube + mess + lockerz se restarteaza sau cand ma joc cs , fifa rkokiller - asa se pare ca e de la slot insa alta rezolvare decat reparatu ? (nu am buget , 0 , nada am probleme familiare nu intru in amanunte) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 deci nu se poate face nimic decat reparatie....respectiv inlocuire Balon - vezi-ti nene de trb daca esti chior si nu vezi ca a schimbat windows....sau ca ii da don't send la fiecare,vina este a SLOTULUI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiy Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 (edited) Cea mai buna idee este sa salvezi toate salvarile de la jocuri si torentele bune si alte informatii importante de pe HDD si sa dai format la tot HDD si mai intai sa ii faci un scan de bad-uri si sa incerci sa le repari ! Dupa ce faci astea instalezi windows-ul si itri faci partitziile la loc si incepi sa instalezi esentzialu (antivirus , CS , SA:MP , Torrent , Browseru tau , mess etc. deocamdata ) Si cum s-a mai zis daca vrei sa mai ramai cu PC-ul asta mai mult timp mai adauga inca cel putzin 1GB ram , daca nu stai cu el asa (si sa il formatezi;curatza cooleru si cumpara o pasta termoconductoare nu ff scumpa) pana itzi iei altu ! Edited March 8, 2010 by KatzZE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Salieri Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts