Mascota Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 •Nick-ul tau: [F4l]Mascota •Descrierea bugului: De fiecare data cand dau /fixcar imi zice Car is in use,bun si vreau sa merg sami rezolv un contract si dau de ea parasita pe drum,si am zis stai sa dau enter in ea,si era /lock si dau /lock si intru in ea,bun ie din ea si dau /fixcar si imi zicea tot car is in use,chiar daca nu era nimeni in ea •Screenshot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperdyJPN Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Mda , bugul asta a mai fost pus de 2 , 3 ori parca ....dar s-a asteptam dupa admini sa vedem ce zic ei ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan14 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Nu e bug,atunci cand cineva iti pune key pe masina ta de la casa asa se intampla s`a mai spus problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperdyJPN Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 Nu e bug,atunci cand cineva iti pune key pe masina ta de la casa asa se intampla s`a mai spus problema Atunci este rezolvat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.