Jump to content

nelamurire salvare poze

BoGDaN RPG2

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea: Stie cineva unde mi se salveaza ss-urile facute cu [F8] cand imi rula SA:MP-ul cu sandboxed
Screenshot (în caz că este necesar): nu este

PS: dau +1 celui care stie

Daca ai 2 conturi care ruleaza in acelasi timp si faci o poza in contul deschis cu SandBox ar trebuii sa iti apara o fereastra ca aceasta: http://imgur.com/xav15zj si aici iti alegi folderul in care sa fie salvata poza respectiva. Daca ai doar un cont deschis si ala deschis cu SandBox se duce in folderul normal ala din Documents.

By Gates !

Acuma sunt de pe telefon si nu pot sa testez asa ca te intreb, trebuie sa selectez de fiecare data sau odata si gata?

@, Cand ai sa ajungi acasa sa testezi, asa e cel mai bine, nu pot sa iti zic daca nu sunt sigur, posibil sa trebuiasca de fiecare data, succes !

Acuma sunt de pe telefon si nu pot sa testez asa ca te intreb, trebuie sa selectez de fiecare data sau odata si gata?

Trebuie salvat de fiecare data cand intri in Sadbox... Am verificat eu .. Blue ? am dat +1 la raspuns deoarece m-a ajutat si pe mine chestia asta. Multumesc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.