ecKeDu Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Titlu Original: The Collector Anu: 2009 Duratia: 1:29:59 Rating: 16 interzis sub 16 ani Descriere: Arkin este un fost condamnat la inchisoare, care are o disperata nevoie de bani pentru a-i plati o datorie fostei sale sotii Lisa si pentru a o impiedica astfel pe aceasta sa plece din oras impreuna cu fiica lor. Pentru a iesi din impas, barbatul decide sa jefuiasca casa de la tara a bogatului sau angajator si sa-si insuseasca o bijuterie valoroasa, fara sa stie insa ca un criminal periculos si viclean care se autointituleaza " The Collector" a pus deja ochii pe aceasta proprietate. "The Collector" a rapit familia angajatorului lui Arkin si a impanzit casa cu o serie de capcane fatale, motiv pentru care nefericitul venit cu intentia de a jefui se trezeste captiv intr-un labirint de inventii ingenioase construit de catre asasinul sadic si trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a supravietui si pentru a salva familia tinuta ostatica in propria locuinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 filmul asta nu-l shtiu ... dar pare interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecKeDu Posted March 7, 2010 Author Share Posted March 7, 2010 Este horror:) add eckedu_eddy2007 daca vrei sal vezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 da-mi si u pm pe forum cu linkul Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 bla bla l-am vazut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 sa-mi dai si mie linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Pune un trailer..pare interesant filmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts