AIM F U N K Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 [*]Nickname: FunK[*]Informatii despre PC:[/font] Intel Core 2 Duo 3.0 GHZ, 3 GB RAM, Nvidia quadro nvs 290 256 MB, restul nu conteaza.[*]Poze/Video: Nu e nevoie.[*]Descrierea situatiei: Cand am jocul pe ecran mai mic am mai mult FPS si cand il pun pe fullscreen imi merge in 30 FPS, de la ce este? Din cate stiu Minecraft nu cere placa video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Ce launcher folosesti? Ce windows ai? In timp ce ai minecraftul deschis nu mai tine alte procese deschise daca vrei cat mai multe fps. Incearca sa iti instalezi si modul optifine si sa iti iei ca launcher Team Extreme si sa setezi cand intri in el sa iti foloseasca 3gb ram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 (edited) @, Nu vad absolut nici o problema... Pe un sistem dual core si o integrata prinzi 30FPS , sistemul tau nu e cu nimic mai bun decat un i3 cu un HD3000 care e integrata Ai un procesor ANTIC Dual Core lansat in 2007 ... + o placa video care nu e una normala , e o placa video mai "speciala" adica profesionala , desi e atat de veche incat titlul ei la lansare este " Raising the bar for Professional 2D Graphics " adica jocuri gen Mario... cred ca sti care e diferenta intre 2D si 3D Daca e profesionala sa nu crezi ca e mai buna , cuvantu profesionala inseamna ca are divere special optimizate pentru programele de developing si drivere pentru gaming si alte aplicatii nu exista facand-o slaba in domeniul gaming , de exemplu un Quadro de 14.000 lei ( 140 milioane ) cu 6GB Ram DDR5 e egala cu un 7850 in gaming , chiar daca in randari este de minim 1000 de ori mai buna... deci trage concluziile Normal ca la rezolutie mai mica sau "Ecran mai mic" cum mai il numeste romanu' ai FPS multe , asa e logic... deoarece este mult mai usor la GPU si CPU sa lucreze frame-ul deoarece sunt mai putini pixeli de randat... Daca cresti rezolutia mereu vor scadea si FPS-urile. Repet : Un PC normal cu i3 si HD3000 si vreo 4GB ram ruleaza MC la 30-40FPS pe 1366x768 ( testat de mine ) , iar PC-ul tau are maxim aceleasi performante. Edited June 16, 2014 by MosneguTzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Source Posted June 16, 2014 Share Posted June 16, 2014 Da-i foc la pc, arunca-l pe geam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM F U N K Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 (edited) Ce launcher folosesti? Ce windows ai? In timp ce ai minecraftul deschis nu mai tine alte procese deschise daca vrei cat mai multe fps. Incearca sa iti instalezi si modul optifine si sa iti iei ca launcher Team Extreme si sa setezi cand intri in el sa iti foloseasca 3gb ram. Windows 7 32 bits, Minecraft versiunea 1.7.9 am tot ce ai spus tu, optifine si launcherul. @, Nu vad absolut nici o problema... Pe un sistem dual core si o integrata prinzi 30FPS , sistemul tau nu e cu nimic mai bun decat un i3 cu un HD3000 care e integrata Ai un procesor ANTIC Dual Core lansat in 2007 ... + o placa video care nu e una normala , e o placa video mai "speciala" adica profesionala , desi e atat de veche incat titlul ei la lansare este " Raising the bar for Professional 2D Graphics " adica jocuri gen Mario... cred ca sti care e diferenta intre 2D si 3D Daca e profesionala sa nu crezi ca e mai buna , cuvantu profesionala inseamna ca are divere special optimizate pentru programele de developing si drivere pentru gaming si alte aplicatii nu exista facand-o slaba in domeniul gaming , de exemplu un Quadro de 14.000 lei ( 140 milioane ) cu 6GB Ram DDR5 e egala cu un 7850 in gaming , chiar daca in randari este de minim 1000 de ori mai buna... deci trage concluziile Normal ca la rezolutie mai mica sau "Ecran mai mic" cum mai il numeste romanu' ai FPS multe , asa e logic... deoarece este mult mai usor la GPU si CPU sa lucreze frame-ul deoarece sunt mai putini pixeli de randat... Daca cresti rezolutia mereu vor scadea si FPS-urile. Repet : Un PC normal cu i3 si HD3000 si vreo 4GB ram ruleaza MC la 30-40FPS pe 1366x768 ( testat de mine ) , iar PC-ul tau are maxim aceleasi performante. Inteleg dar am avut un PC mai vechi cu 2 GB RAM un singur nucleu de 3 GHZ + NVidia Geforce 9600+ GT, si-mi mergea in 60 FPS, acum de ce merge mai greu? Minecraft nu prea cere placa video din cate stiu Si am un monitor maricel, rulez pe 1920x1080 Da-i foc la pc, arunca-l pe geam. Fac cinste cu un plin de benzina la BMW-ul din avatar-ul tau daca imi spui ce model e, si un sfert de canistra iti las tie ca sa o bei... lasa +1 la posts, ai report Edited June 17, 2014 by FunK Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 (edited) @, Cu cat rezolutia este mai mare cu atat accentul se pune pe GPU si nu pe CPU , daca joci pe rezolutie mica CPU-ul va lucra mai intens si placa video va sta pe tusa , dar daca ai rezolutia 1080p atunci va fi invers... nu conteaza daca jocul nu cere placi video foarte performante , faptul ca ai monitor care trebuie sa dispuna 1920x1080 pixeli automat face placa video sa transpire , si cum placa ta e atat de veche in cat nici nu exista 1080p pe vremea cand s-a lansat si drivere pentru jocuri si cele uzuale nu exista ci doar alea profesionale esti cam f*cked... Atunci iti mergea cu 60FPS din cauza placii video cred... 9600 GT ii da clasa placii asteia actuale , si nu din cauza ca e ea foarte buna sau ca s-a lansat cu mult timp dupa ce s-a lansat cea actuala , ci din cauza ca placa ta actuala dupa cum am zis nu are drivere facute pentru jocuri... e o placa facuta sa fie concentrata pe precizie si pentru developerii de jocuri ( 2D ) Sfatul meu este sa faci un upgrade general , mai bine zis sa iei totul de la capat... Platforma si procesorul sunt mult prea vechi sa merite sa mai ti , cam ar trebui sa arunci tot la gunoi , CPU , MB , Ram-ul ( daca e DDR2 ) si eventual Sursa daca nu ai schimbat-o de cand ai luat PC-ul asta adica de prin 2007-2008 cred ... maxim pastrezi HDD-ul si carcasa si incerci sa iei totul de la capat... cu un PC nou nout Edited June 17, 2014 by MosneguTzz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM F U N K Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 @, Cu cat rezolutia este mai mare cu atat accentul se pune pe GPU si nu pe CPU , daca joci pe rezolutie mica CPU-ul va lucra mai intens si placa video va sta pe tusa , dar daca ai rezolutia 1080p atunci va fi invers... nu conteaza daca jocul nu cere placi video foarte performante , faptul ca ai monitor care trebuie sa dispuna 1920x1080 pixeli automat face placa video sa transpire , si cum placa ta e atat de veche in cat nici nu exista 1080p pe vremea cand s-a lansat si drivere pentru jocuri si cele uzuale nu exista ci doar alea profesionale esti cam f*cked... Atunci iti mergea cu 60FPS din cauza placii video cred... 9600 GT ii da clasa placii asteia actuale , si nu din cauza ca e ea foarte buna sau ca s-a lansat cu mult timp dupa ce s-a lansat cea actuala , ci din cauza ca placa ta actuala dupa cum am zis nu are drivere facute pentru jocuri... e o placa facuta sa fie concentrata pe precizie si pentru developerii de jocuri ( 2D ) Sfatul meu este sa faci un upgrade general , mai bine zis sa iei totul de la capat... Platforma si procesorul sunt mult prea vechi sa merite sa mai ti , cam ar trebui sa arunci tot la gunoi , CPU , MB , Ram-ul ( daca e DDR2 ) si eventual Sursa daca nu ai schimbat-o de cand ai luat PC-ul asta adica de prin 2007-2008 cred ... maxim pastrezi HDD-ul si carcasa si incerci sa iei totul de la capat... cu un PC nou nout Nu multumesc nu ma omor eu cu calculatorul incat sa bag foarte multi bani in el prefer sa scot o fata la un suc am schimbat intr-o rezolutie mai mica si acum imi merge mai bine, multumesc pentru toate explicatiile, ai + Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKuLLzOr Posted June 19, 2014 Share Posted June 19, 2014 Du-te la settings>Video Settings la graphics dai pe fast, render distance da'l cat mai mic. max framerate dai la 90-100, view bobbing off, clouds off. Cred ca este mai bine. eu asa jucam cand aveam pc mai praf, acum cel mai bine ar fi sa iti iei o placa la 2 gb, si un procesor mai bun.Bafta, sper ca te-am ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Katzuno Valoare Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Ai primit destule raspunsuri. TOPIC CLOSED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts