ecKeDu Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 Titlu Original: Traficantul de Arme Anu: 2005 Duratia: 122 min. Rating: Interzis Minorilor sub 16 ani. Descriere: Yuri Orlov, un cetatean american de origine ucraineana, este implicat accidental in afaceri cu droguri si arme... La inceput este ceva mai retinut in ceea ce priveste afacerile de genul acesta, dar cand prinde gustul banilor nu mai poate renunta. Odata cu terminarea razboiului rece, el se foloseste de relatiile sale din Ucraina si vinde diferitor asa-zise grupuri de eliberare si teroristilor arme de orice fel, chiar si tancuri si elicoptere militare. Urmarit de niste agenti FBI, Yuri reuseste sa scape cu succes, dar sotia sa afla de afacerile sale si ii cere sa renunte. Nestiind insa cand sa o faca, isi pierde fratele si sotia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojan Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 am auzit ca e mishto filmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 am auzit ca e mishto filmu chiar e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted March 7, 2010 Share Posted March 7, 2010 chiar e chiar am sa il downloadez zilele astea:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domminic Torreto Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Lord of War este cel mai bun film din cariera lui Nicolas Cage, dupa parerea mea. Filmul este inspirat dupa o poveste reala. Vi-l recomand! name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"> Link to comment Share on other sites More sharing options...
padvlad1993 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Poate il descarc si eu acuma, mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik7or Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 Imi plac filmele cu Nicolas si nu mai stiu cum il cheama M-am uitat si la comoara nationala..si la mai multe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts