Jump to content

[Portofoliu] Zenek.

Yoky
 Share

Recommended Posts

copiat.

Ce copil frate, suferi cam mult de la o vreme, ce copiat ma? Vrei video cand il fac???

Daca te referi ca m-am luat dupa altii n-ai decat, mi-a placut cum au cei de pe com. rivala si am descoperit singur cum se fac, si mi-am facut.

Ce copil frate, suferi cam mult de la o vreme, ce copiat ma? Vrei video cand il fac???

Daca te referi ca m-am luat dupa altii n-ai decat, mi-a placut cum au cei de pe com. rivala si am descoperit singur cum se fac, si mi-am facut.

nu cred că eu sufăr, cred că-i opusul.

Va multumesc foarte mult tuturor.

P.S: Va rog, nu-l luati in seama pe Layzz, esti un copil care sufera aici ca nu am jucat CS:GO cu el.

They are very beautiful! Good job!

Te cunosc si il cunosc si pe Layzz , fara suparare bro dar sunt cam copiate pozele . Le modifici si e gata , e urat ... ;)

Zimi care e copiata si in secunda asta iti pun .PSD.

Terminati cu suferintele, sunt facute de mine, dau poza psd la cerere, download doar la designeri.

Felicitari pentru munca depusa , parerea mea este ca meriti functia de designer.png gg ma

Multumesc, cand se vor deschide cererile probabil voi aplica. ms de incurajare.

Va multumesc tuturor!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.