NightFury Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Imi pare rau ca numai lucrezi in photoshop Donic . Din moment ce ai renuntat , topic closed . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Topic redeschis ( la cerere ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invaeus Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 *Toate sunt lucrări mai vechi. Unele au mai fost aici în topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLexEyy Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 fain de cat timp lucrezi in photoshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Majoritatea le stiu si de pe alte forumuri Ai ramas la fel cum te stiu Creativ , talentat si optimist . Te astept si cu altele Ps: Poate faci un pack cu niste c4d , ce zici ? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invaeus Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 (edited) Am scris mai sus sau nu am scris nu mai ştiu, am şters tot ce ţine de Photoshop din PC. Asta include [psd-urile mele, renderele, c4d-urile, lucrările]. Tot ce mai am sunt astea mai vechi (le aveam hostate pe photobucket sau imageshack). Dacă voi avea timp şi voi începe să lucrez ceva mai serios voi face şi niste packuri cu resurse poate şi psd-uri (la lucrările viitoare). fain de cat timp lucrezi in photoshop? 2 ani cam aşa. #bump că este pagină nouă. *Toate sunt lucrări mai vechi. Unele au mai fost aici în topic. Edited March 18, 2011 by Invaeus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krayziee Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 imi plac lucrarile, stiulul este interesant la unele strica textul si lumina nu e prea lucrata mai lucreaza la integrare sper ca sunt facuta de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Sunt lucrari chiar frumoase... Dar,tot timpul e si un dar sunt lq unele si altele oversharpen cateva,dar in rest sunt superbe Apropo vreau si eu renderul de la ultima si c4du de la raspenultima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invaeus Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 sper ca sunt facuta de tine stai liniştit, sunt făcute de mine. Apropo vreau si eu renderul de la ultima si c4du de la raspenultima Nu cred că ai citit tot, dar mă repet. NU MAI AM NIMIC LEGAT DE PHOTOSHOP ÎN PC ÎNAFARĂ DE PHOTOSHOP ŞI FONTURI. 10x 4 cnc. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Br i an Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Imi plac lucrarile tale,succes in continuare! Keep it up ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SubsemnatuGTR Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Toate lucrarile sunt foarte bune,mai ales ultimele. Ai integrat tot perfect,bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reNTer Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Frumos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FzR Ady Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Super lucrarile tale ! Tine-o tot asa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Interesant, imi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts